Ebből sok pénzt lehetne keresni? Te vevő lennél rá?
Egy olyan cenzúrázatlan felület létrehozásán gondolkodom, ahol szabadon lehet gyűlölködni. Főként közszereplőkről írnék, vagy mondanék mindenféle véleményt.
Az alapkoncepcióm a tolvajkergetők volt facebook oldala. 200 ezer követőjük volt, én imádtam az oldalukat. Olyan hozzászólások voltak ott, amiken még most is röhögök. Hazánkban hatalmas méreteket ölt a gyűlölködés. Ilyesmi oldal létezik itthon, vagy külföldön? Gondolom nem én vagyok az első, akinek ez eszébe jutott.
A jelenlegi szabályozás szerint egy weboldal tulajdonosa felelős a rajta lévő tartalomért akkor is, ha nem ő a tartalom létrehozója. Értsd: a gyűlölködő kommentekért te vállalod a felelősséget. Elég sokat járhatnál bíróságra, akár csak kártérítési perek miatt, amiket aztán fizetnhetnél is rendesen. És akkor még ott van némi holokausztozás is... Megpróbálhatsz persze elbújni, végülis valamiért például kuruc.infó is létezik még mindig, de kétlem, hogy ne lennének problémáid.
Felőlem csináld, csak szerintem inkább gondolkozz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!