Büfé nyitás mit hogyan?
Figyelt kérdés
Büfé nyitás előtt állunk,hely megvan és 15000 fős városba nyitnánk büfét,a városba nem kapható lángos,lángosos büfét érdemes lenne nyitni vagy inkább mást?2017. febr. 26. 19:44
1/5 anonim válasza:
Az mindig szagos és meleg , nyáron nincs akkora kereslet rá de a hőségben zárt térben sütögetni kemény . Kürtös kalács , 2-3 féle hambesz , csirke mell ,nagy ízletes omlós pogácsák kolbi ez jobban menne .
2/5 anonim válasza:
Érdemes, ha nem papírvékony, de cipőtalp keménységű, lángosnak csúfolt ocsmányságot árulnál 7-800 forintokért.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,arra gondoltam hogy még mellé pecsenyét kolbászt és gyrost árulnék,csak nem merek belevágni mert egy büfé van az egész városba,és ők se árulnak ilyesmit csak menüztetnek,lehet van oka?!
2017. febr. 26. 20:46
4/5 A kérdező kommentje:
a hely klimatizált azzal talán nem lenne probláma
2017. febr. 26. 20:48
5/5 anonim válasza:
Nem ártana, ha nyitás előtt készítenél egy üzleti tervet: havi költség, könyvelő, beszerzés, stb, illetve a haszon fedezi-e a költséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!