Hogyan lendítsem fel a gyorsbüfénket?
Sziasztok véleményeket szeretnék kérni hogy ti mit szerettek egy gyors büfébe pl. Hangulat ,programok .
Neketek mitől vállik egy hely törzshelyé ?
Értelmes kreatív válaszokat szeretnék
Mit tartotok a legfontosabbnak egy gyorsétkezdébe ?

























Azért annyiban legyél óvatos , hogy elvileg minden olyan termékkört, amit nem vontak külön engedélyeztetés alá, mert korábban nem adtál , de azóta vagy most behoztál vagy behoznál be kell jelentened hivatalosan es vissza ellenőrzik . Nehogy azután egy jóakaró meg spontán rád szabadítson egy nebih ellenőrzést és kiderüljön nincs meg a keret feltétel egytál -ételre , bográcsra kemencére, stb. pörköltet már inkább nem is mondom... Lassan melegkonyhás étterem lesz, hús előkészítővel , zöldség előkészítővel földes áru raktárral, stb előírásokkal . Nem feltételezem , hogy nem igy lenne csak abszurd már amiket itt ajánlanak egy gyors büféhez.
Egyébként valóban a kínálat minősége ár/érték arány és a baráti hangulat/légkör vezet eredményre tapasztalat szerint is.
Persze ennek is van egy növekedési határa, amit a fizetőképes keresleti igény határoz meg. Attól mert jobb a kaja,nem lesz több pénzük a faluban élőknek . Kérdés, olyan esetben hogy tudsz átnyúlni a földrajzi határokon, hogy ne csak 1 falura építs?!





Mit tartotok a legfontosabbnak egy gyorsétkezdébe ?
A gyorsaságot és a tisztaságot. (lásd Meki)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!