Mi szükséges ahhoz, hogy egy kis üzletet nyissak?
Vállakozói már megvan.
Üzlethelyiséget kinéztem,a tulajjal már beszéltem.
Tovább?
Köszönöm ha segítetek.
Egy rakat lóvé.
És marketingismeretek, de persze ezzel sokan nem törődnek, aztán meg néznek nagy, kerek szemekkel, hogy miért mentek csődbe.
Ez azért így elég tág... marketing meg átláthatatlan jogszabályok előtt szerintem áruld el mi lenne a forgalmazandó termékkor mert nem mindegy , hogy kisállat kereskedés vagy csomagolt pékáru. Teljesen más előírásoknak kell megfelelni , de alapjába véve az önkormányzatnak csak a bejelentést tudod megtenni, ott nrm fogjak megmondani hogy kell a haccp szerint berendezni az élelmiszer üzletet pl. Es ha külön engedélyes a tevékenység /termékkör akkor az ellenőrző hatóságokat pl. ántsz, nebih, tűzoltóság , építéshatóság értesítik .
Szoval minden ilyen 50-ed rangú kérdés, mint marketing place, előtt tisztázni kéne a termékkört utána kaphatnál nagyjából választ , arra, hogy mi szükséges hozzá és mihez hol mit keress.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!