Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe tudnám befektetni a...

Mibe tudnám befektetni a pénzem? Mi lenne a legjövedelmezőbb?

Figyelt kérdés

Megspóroltam kb 1,5 millió forintot. Milyen lehetőségeim vannak ennyi pénzzel? Tudnék nyitni valami, nekikezdeni saját vállalkozásba?

Várom az értelmes válaszokat!

Köszönöm!

2017. febr. 9. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ mihez érztesz és van e rá valós igényű fizetőképes keresleted?
2017. febr. 9. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:
55%
1,5 milla nagyon kevés. Ted álampapírba, vagy cetelem takarékszámla. Vállalkozni kevés, főleg egy a nagy semmire.
2017. febr. 9. 10:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Az ismerősöm 800.000 ft-ból indított kebapozót...azért kérdeztem, igazából hasonló ötleteket várnék.. van fix havi jövedelmem netto 300.000

nem hiszem hogy sokat kamatozna cetelem-en..

2017. febr. 9. 10:42
 4/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem mondtam, hogy sokat kamatozik de ha a nagy büdös semmire nyitsz vállalkozást bebukod. Nem írtad még mindig értesz e bármihez is és hol akarsz vállalkozni. Nem mindegy, hogy Bp vagy egy falu.
2017. febr. 9. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Jólvan akkor akkor bérelj egy kocsit, nyiss egy kebabozót és áruld a kebabot.
2017. febr. 9. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!