Facebookon és instagramon jelenlévő GLOBALBRANDSHOP honnan rendelheti a replika cuccokat amiket árul?
Én is szeretnék árulni ilyeneket, az ismerőseimnek lenne rá igénye, de egyszerűen nem jövök rá honnan szedi peldaul a legújabb Kenzo pulcsik koppintását. Ilyenek nincsenek az Aliexpressen és az iOfferen, úgyhogy ezeket ne írjátok légyszi, mert végignéztem ezeken mindent és nincsenek olyan jó dolgok ami neki van.
Kérlek írjatok még nekem hasonló oldalt, ahonnan rendelhet! :)
Köszönöm!
az ugye megvan, hogy ezért akár 3 évre is lesittelhetnek?
Versenytárs utánzása
419. § (1) Aki a versenytárs hozzájárulása nélkül árut olyan jellegzetes külsővel, csomagolással, megjelöléssel vagy elnevezéssel állít elő, amelyről a versenytárs vagy annak jellegzetes tulajdonsággal rendelkező áruja ismerhető fel, vagy ilyen árut forgalomba hozatal céljából megszerez, tart, vagy forgalomba hoz, ha más bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt jelentős mennyiségű vagy értékű utánzott árura követik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!