Mennyi a realais kilometerdij 24to. Kamionra? Fokent eu-s viszonylatra lennek kivancsi?
Fokepp fr-de,de-fr viszonylatra erdekelne realis(ponyvas) kilometerdij kamionra.
Aki jartasa szallitmanyozasban kerem segitsen.
Nem ugy ertettem hogy soferkent,hanem vallalkozokent "uzemeltetve" egy kamiont.
Szoval a kerdes tovabbra is milyen kilometerdijon futnak 24to.-nas kamionok? (Eus viszonylatban)
Logisztikai cégek 1 eurót adnak!
Szerződött cég 1,1-1,2 euró.
Fontos, hogy üres, átálló kilométert is fizesse.
Rakodások, időtartama, alatt megállapodott díj?
A teljes szerződés érdekes, nem csak a Km.
Belföldön 220-260 Ft Minden esetben akivel szerződsz azzal beszéld meg. Az aktuális mai árfolyamot írtam.
De beszámkít, ha raklapot kezelsz folyamatos 40t stb.
Koszonom a valaszokat! Azota enis informalodtam mas forrasokbol, es kb hasonlo infokat kaptam (1-1.2€/km).
Fr-de-fr viszonylatban most eleg sok munka van,de szerintem ugy erne meg hogy a sofort hazahozni es a kamiont csak kint forgatni,mert az import-export magyar dijak rapszodikusak.
Durva, hogy olcsóbb egy hatalmas kamion km díja, mint a taxi. Szóval ha valaki mondjuk Budapestről Pécsre menne taxival akkor jobban jár ha kamiont hív?
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!