Milyen vállalkozásba érdemes gondolkodni? 20017ben?
Szerintem nem érdemes vállalkozni.
Nagyon drága fenntartani egy vállalkozást, béreket fizetni.
Ha nincs egy tuti ötleted (és nincs) akkor ne kezdj inkább bele, mert csak elbukod a pénzed.
Írj egy "Hogyan tanultam meg helyesen magyarul" könyvet, később tarthatsz róla előadásokat is. Sokan nem tudnak helyesen írni, és nincs előttük egy példakép, aki megtanult.
Pedig vannak elődök, például dagiból lett már fogyasztó tanácsadó, félénkből randiguru, hajléktalanból marketinges blablakirály...
De helyesírási még nincs!
Te lehetsz az első!
3 misi se kell rá, de sokkal többet kaszálhatsz vele. Lehet saját branded, lehetnek termékeid (pl. Tudok helyesen magyarul kitűző, póló, app), franchiseban árulhatod a jogokat. Tuti megérné.
"20017 messze van még bátya ráérsz gondulkodni!"
Annyira tudtam, hogy valaki beleköt ebbe....
3 misiből semmi vállalkozást nem érdemes.
Csak vegyél egy számlatömböt adószámosként aztán piacozz, mást nem ajánlok, és felesleges is.
Még webshopot sem érdemes, mert lenyom a járulék mire bepromózod, meg a google beindexeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!