Hamarosan induló webshophoz tudnátok névötletekkel segíteni?
Figyelt kérdés
Webshopot szeretnék indítani, aminek az elsődleges terméke a (használt, de olcsó) babaruha lenne, de mivel általában anyukák vásárolnak, így nekik is szeretnénk kedvezni használt ruhákkal, kiegészítőkkel, ezek készleten lennének, valamint új termékeket is lehetne vásárolni, rendelésre: kozmetikumokat, sminkeket, parfümöket, kiegészítőket... Tehát maga a webshop elég tág körű lenne :) Viszont névötlettel bajban vagyok. Esetleg tudnátok segíteni? Nekem, ami eddig eszembe jutott és tetszett, az a Kincsesláda Webshop - Kicsiknek és nagyoknak :)2017. jan. 21. 18:47
2/4 anonim válasza:
Szerintem semmilyen nevet ne adj.
Indok:
Láthatóan egy percet sem foglalkoztál marketinggel, amit a pozicionálás teljes hiánya jelez.
Nyitni akarsz egy olyan webáruházat, amelyből már van 6245 db a neten, és azok is csak döglődnek.
Kinek szeretnél eladni ruhákat? Hol fogsz reklámozni? Honnan jönnek majd a vevők? Van bármilyen elképzelésed, hogyan akarsz nekikezdeni, vagy csak lesz egy honlapod, aztán hátha valaki odatéved?
3/4 anonim válasza:
Nekem a kincsesláda mást mond, mint amivel foglalkoznál: ékszer, régiség, esetleg játék.
A "kicsiknek és nagyoknak" helyett pedig jobb pl. a babá(k)nak és mamá(k)nak.
Egyébként pedig meg kell nézned, hogy névből és szlogenből is olyat válassz, ami nincs levédve védjegyként, nehogy később baj legyen belőle.
4/4 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!