Megéri Magyarországon Német hasznalt bútorral kereskedni?
Német országban élek már 5 éve szeretnék haza koltozni mert
az élet jó Németben de otthon szeretnék tovább boldogulni
2 gyermekes fiatal apuka vagyok és szeretnék egy saját otthont a pénzem már meg van a lakás vásárlásra már csak annyi lenne hogy valamilyen úton módon eltudjak boldogulni otthon jó minoségű hasznalt bótorokra vannak kapcsolataim
arra lennék kivancsi van e valaki aki mar tudott valamit letenni ezzel a pénzkeresési lehetősségel az asztalra?
Felénk, az ország keleti részén elég jól mennek a német/osztrák(holland) használtcikkesek. De csak azok, amelyek tényleg minőségi árut tudnak adni elérhető áron.
Ha jó beszerzési forrásod van, akkor szerintem érdemes belevágni. Bár telített a piac, de a gagyik kihullanak vagy max vegetálnak.
Ha az ország nyugati részén élsz, akkor is van benne lehetőség, mert innen a többség nem megy külföldre, csak a dunántúlról hozzák az árut.
Az már más kérdés, hogy milyen életszínvonal fenntartásához elég az ebből származó jövedelem. Ezt sok minden befolyásolja.
Én elgondolkodnék:
Egyik oldalról Németországban tényleg fillérekért van bútor. Viszont pont legutóbb volt, hogy el akartunk adni pár jó állapotú használt bútort és gyakorlatilag a kutyának nem kellettek és csak fillérekért tudtuk eladni végül.
"jó minoségű hasznalt bótorokra vannak kapcsolataim"
Ez most komoly? :D
Ebay Kleinanzeigen halasztam ki az osszes butoromat, volt, amit ingyen, es volt, amit alig hasznaltak, szinte apropenzert adtak. Az egyetlen, amit boltban vettunk a nappaliban a kanape. Ehhez milyen kapcsolatok kellenek? :DD
Aha, tehát LOMIZNI szeretnél!
Erre már van szakosodott cég(igyekeztem óvatosan írni :-)).
"otthon jó minoségű hasznalt bótorokra vannak kapcsolataim "
Akkor mi a kérdés?!
Egyébként nálunk nagy méretű tükrös gardrób szekrényt lehet venni használtan 10-20 ezer forintért, házhoz szállítva, te nem ennyit gondolsz érte, ugye?! :-)
Az biztos, hogy lehet találni Németországban olyan használt bútort, amit olcsón megkapsz, és itthon bír piaci értékkel.
De: számold ki, hogy mennyi munkával és költséggel jár:
- a beszerzés, utánajárás
- a szállítás
- a raktározás
- a vevő megtalálása
és ezeket fedezi-e az árrés. Én kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!