Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit csinal egy geografus?...

Mit csinal egy geografus? Mennyit keres?

Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 18:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vicceltem.

[link]

Itt van a legértéktelenebb diplomákról egy sorrend. A földrajz áll első helyen.

2017. jan. 2. 19:21
 2/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
A dipomához letett nyelvből megél, a diplomát megtartja dísznek. Vagy ha jó ismeretséggel, kihalásos alapon bekerül valahová, ami teszemazt állami (MTA, Földtani intézet vagy hasonlók), akkor nettó 150 alatt kezdőként. Nem vicc. Van ismerős, kiment külföldre kulimunkára, amihez tényleg csak a nyelv(ek) kellett(ek). Ott meg abból köszöni szépen, elvan.
2017. jan. 2. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
#2: A középfokú nyelvvizsga bakfity. Még nekem is van. Diplomám is van. Munkám? Az meg nincs. Ki él meg belőle? Senki az ég világon. Esetleg mehet külföldre szalagmunkára, akkor megél. Mehetsz hamburgert sütni hidd el!
2017. jan. 2. 22:31
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"A középfokú nyelvvizsga bakfity. "

Igaz, önmagában semmit sem ér a papír. Maga a tudás számít. Meg az, hogy volt bátorsága tenni valamit. Nem csak ült egy számítógép előtt és nyavajgott, hogy mennyire nincs munkája és mennyire szart ér a sok évnyi tanulás.

2017. jan. 3. 06:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, mi a szakirányod.

Illetve ha csak elhelyezkedni akarsz vele, másnak dolgozni, akkor lehet nem kifizetődő ( Nemzeti Parkba, térképészeti osztályon közfoglalkoztatott állást ajánlottak... ).

Nekem a tanulmányi költségeket (költségtérítésesre jártam BSC-re, Másfél millióba volt kb.) már visszatermelte a vállalkozásom keretén belül az elmúlt 3 év alatt, a pályázatírás, terület-és településfejlesztői, és megújuló energiaforrások szakirány.

2017. jan. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!