Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az érdekelne, hogy valuta...

Az érdekelne, hogy valuta tőzsdével milyen esetben lehet hasznot elérni?

Figyelt kérdés

Semmit sem tudok erről.

Annyit tudok hogy amit én veszek,tehát a bank elad nekem,az pl most a kínai jüan esetében 4-5 forinttal drágább mint az,amit a bank megvesz,vagyis amit én adok el neki.

Van még emellett a kezelési költség is,ami újabb levonást eredményez,de az annyira nem sok igaz?

Tehát.Óriási ingadozás kellene ahhoz,hogy valaki akár csak egy minimális hasznot is szerezzen valuta tőzsdével ugye?

Megköszönöm egy zölddel ha valaki számokkal,példával levezetné nekem hogy pl veszek ekkor meg ekkor 1.000 valamit,és eladom 1.100 forintért pl.

Az érdekelne egy példa keretében,hogy milyen szituációban lehetne ezzel nyerni.

Hallottam olyat is hogy a valuta tőzsde illegális.Most akkor hogy megy ez?

Előre is köszönöm mindenkinek.

2016. dec. 4. 00:40
 1/2 anonim ***** válasza:

A valuta tőzsde nem illegális, már ha létezik olyan.

Pénzváltó tevékenységet csak bank, vagy azzal szerződött cég végezhet.

Tőzsdézni olyan devizapárokkal szoktak, melyeknek nagy a forgalma, illetve az árfolyammozgása. Spreadnek nevezzük a vételi és az eladási árfolyam közötti különbséget. Ez a tőzsde nyitvatartási idejében a nagy forgalmú devizapároknál filléres nagyságrend, így már könnyű lenne példát írni hogy miért is éri meg.

Egyébként meg olcsón vegyed, és drágán adjad. Ennyi. :)

Személy szerint az Oandát javaslom az ingyenes számlavezetés miatt, meg sok más okból is.

2016. dec. 4. 06:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. dec. 4. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!