Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a véleményetek az Amwayről?

Mi a véleményetek az Amwayről?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már, de azok minimum 3 évesek.

Egyik ismerősöm beszervezett ebbe az Amwaybe, csak hogy nézzek szét az oldalon, hátha megtetszik valami (közben mondanom sem kell, folyamatosan el volt ájulva a termékektől).

Csak a magáncélra való vásárlást tekintve: van értelme onnan rendelni? Megéri jobban beleásni magamat, vagy felejtős? Van esetleg saját tapasztalatotok? Konkrétan azt mondta ez az ismerős, hogy néhány évig, ha fogalkozok vele, a munkahelyem is otthagyhatom, annyira jól járok...(na persze)

Mert én az "ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem az"-ból indulok ki.

2016. nov. 30. 22:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Ez a piac is, ahogy sok más már telítve van.

Ha belekezdesz, akkor hol találsz olyan embert, akinek

eladhatod? Persze ez mindig azoknak jó, akik egy új ter-

méket (forgalmazót) kezdenek el reklámozni, mert ha tény-

leg jó a termék, akkor ott lehet hagyni a főállást is.

Igaz, így is, csak akkor nem lesz bevételed :)

2016. nov. 30. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Én mosóport, mosogatószert, loc-t, fogkrémet, dörzsit használok tőlük. Sosem voltam amwayes, azzal együtt ezeket a termékeket tudom ajánlani, nálam beváltak. Rosszul nem jársz, ha még nem is gazdagodsz meg belőle, számomra sem ez a nagy üzlet.
2016. dec. 1. 00:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

En nem voltam elajulva a kiprobalt moso- es tisztitoszerektol.

Belepni meg meg veletlenul se lepj be, a piac telitett, es mar senkit, vagy nagyon nehezen tudsz magad ala beszervezni. Mint minden mlm, ez is inkabb egy piramisjatek, mint becsuletes kereskedes.

2016. dec. 1. 02:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A termékeik nagyon drágák és nem is jók. Sokkal jobbakat és olcsóbbakat kaphatsz a kereskedelemben. Azon kívül nagy kiszerelésűek. Nem veszek pl. mosóport, ami egy évig is elég. Főleg akkor nem, ha nem is tudom kipróbálni a terméket. De be ne lépj, mert inkább ráfizetsz, minthogy hasznod lenne belőle. Egy rokonom sokáig csinálta, még tanfolyamokra is küldték, de semmi haszna nem volt.
2016. dec. 1. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Egy ismerősöm ezt csinálta, csinálja főállásban 20+ éve , 2 ( örökölt ) ház ára ment el eddig, most érik a harmadik elárverezése, elvált , már iszik is néha, ómigránsoknak ad ki szobákat , lomizni jár, szóval teljesen lecsúszott. Nála erőszakosabb , szemtelenebb agitátor kevés van. Meggazdagodni nem fogsz az biztos.
2016. dec. 1. 08:26
 6/10 anonim válasza:
40%

Üdvözöllek!

Megéri vagy nem? Remélhetőleg minden információval ellátott,és minden kérdésedre válaszolt mielőtt beléptél. Termékeket mindenképp megéri kipróbálni.

Az üzletépítést illetően, azt is megéri de oda kell sok mindenre figyelni.

1 Találj egy egészséges egyensújt. Mutasd meg családodnak barátaidnak az üzletet, de tartsd tiszteletben azt is ha nem érdekli őket. (Kierőszakolt belépőkből csak csalódás lessz.)

2 Az üzlet költségeit termeld ki termékekből havi 15_20000 Ft. Semmiképp ne a mindennapoktól vebb el.

3 Tarts ki a célod mellett. Sokszor nehéz,sokan próbálnak lebeszélni. Ha feladod igazuk lessz.

4 Ez egy igazán jó lehetőség, persze nem mindenkinek. Maradj emberi, és tiszteld az embereket még ha nem is érdemli meg. Nem mindig ismered a hátteret.

Egyszóval ha úgy döntesz hogy építed, cél, kitartás, tisztelet, és tedd bele a szíved is.

Tudod az embereknek bármit lehet mondani,de álltalában megérzik hogy amit mondasz az érdek, vagy szívből jön.

2016. dec. 10. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Lejárt lemez, most a Tupperware és a Betterware a menő.
2016. dec. 13. 16:13
 8/10 anonim ***** válasza:
36%

"Csak a magáncélra való vásárlást tekintve: van értelme onnan rendelni?"

Mivel 100% megelégedettségi garancia van rá, megrendeled kipróbálod s ami nem tetszik azt visszaküldöd. Egyedül a postaköltségeket bukod el, ezt kell mérlegelni.

"Konkrétan azt mondta ez az ismerős, hogy néhány évig, ha fogalkozok vele, a munkahelyem is otthagyhatom, annyira jól járok...(na persze)

Mert én az "ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem az"-ból indulok ki."

Az hogy rengeteg munkával pénzt keresel miért lenne túl szép ahhoz hogy igaz legyen? A mostani munkahelyeden is dolgozol a pénzért. Az is túl szép?

2017. jan. 8. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
33%

Sziasztok.

Én nem is vártam más válaszokat a kommentelőktől mint,

- telített a piac

- az egyik ismerősöm,a szomszédom stb. azt mondta

- piramis játék

- veszteséges

stb.

Ha nem foglalkoztál még vele,nem vettél részt egy előadásukon sem (az első alkalom ingyenes),nem ismered a marketingtervet,nem használtad még a termékeket,AKKOR HONNAN TUDOD ?? -Mert a szomszéd azt mondta, hogy .....

Ő sem ismeri de megmondja amit nem tud mert ő is ugyanezt hallotta.

Ne állítsatok olyan dolgokat amivel nem vagytok tisztában.

-Állítsd át a háztartásodat ezekre a termékekre,persze nem egyszerre,

-Ismerd meg a termékeket és az üzletet,

-Ha megfelel az elvárásaidnak és meg vagy vele elégedve, mutasd meg másoknak,

Ennyi az egész.

Az üzlet jó, bizonyítja az,hogy több mint 60 éves sikeres múlttal rendelkezik szerte a világon.

Termékre és az üzletre garancia van (termékekre 90 nap, az üzletre 6 hónap)

A termékek 100% természetes anyagokat tartalmaznak (Környezetbarát termékek)

Koncentrátumok (az ajánlott használat alapján olcsóbb mint a bolti vegyszeres termékek)

Én is foglalkozom vele már másodszor.Először 1993-ban 1évig,másodszor immár 1,5 éve, de érdekes módon nekem egyszer sem volt veszteségem.

Nem az üzlettel van a baj, hanem a hozzáállással.

Ajánlatot teszünk nem pedig tukmálunk. Erőszakosan nem is fog menni az üzlet. Ebben az üzletben kitartónak kell lenni.Nem mindenkinek jön be, de sohasem tudod kinek sikerül.Ez csak tőled függ.

Én azt tanácsolom, ha tisztán akarjátok látni miről van szó, látogassatok el az első ingyenes rendezvényre.

Remélem nem bántottam meg senkit az írásommal. Nem ez a célom.

Üdv: Csaba

2017. febr. 1. 17:22
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
25. évvel ezelőtt,1991.-ben a magyar piacnyitást Marianne és Max Schwarz indították el az amerikai Amway központ felkérésére. Ők már akkor Koronás követek voltak Németországban és Dupla Gyémántok a szomszédos Ausztriában. Ők egyedüliként megkapták a lehetőséget, hogy Magyarországon közvetlenül az Amway céghez regisztráljanak, és gyakorlatilag a teljes magyar üzlet hozzájuk került. Közvetlenül hozzájuk, vagy a csoportjukba, de gyakorlatilag mindenki az Ő vonalaikra regisztrált. A legsikeresebb vonaluk Magyarországon Hans és Éva Nusshold akik az amerikai Jim Dornan Net 21 módszerét alkalmazzák. Azonban közvetlen szponzoraik Magyarországon a Schwarz család. ( Forrás Amagram újság). Nussholdékhoz csatlakozott 1991.-ben Magyarországon az Ausztráliából hazatelepült Vágyi Jenő James ( Forrás: Amagram újság), aki 2002.-ben a Diamond Alliance képzési rendszert megalapította. Max Schwarz lényegében a teljes magyar üzlet felső vonala. Marianne Schwarz 1997.-ben leukémiában elhunyt. Hans és Eva Nusshold már osztrák üzletüket is a Schwarz házaspár közvetlen vonalaiként indították el 1985. ben. Ugyanígy Schwarz vonalként folytatták 1990.-ben, amikor a kelet-német piacot indították el a két Németország egyesülése következtében. Magyarországon 1991.-ben, Lengyelországban 1992.-ben szintén a Schwarz házaspár közvetlen üzlettársaiként regisztráltak.( Források a korabeli magyar és külföldi Amagram újságok.) Aztán bár Nussholdék megmaradtak Schwarz vonalnak, 1994-ben úgy döntöttek, hogy amerikai Jim Dornan Net 21 módszerét, képzési rendszerét alkalmazzák. Bár Jim Dornan időközben meghalt, a Net 21 képzési rendszer Európában a Nusshold házaspár vezetésével tovább működik. Vágyi Jenő James aki Európában Nussholdék csoportjának a tagja, úgy döntött, hogy képzés szempontjából Önállósítja magát, és megalkotta a Diamond Alliance( Gyémánt Szövetség) képzési rendszert 2002-ben. A különböző képzési rendszerek ellenére a szponzorvonalak megmaradtak eredeti állapotukba. Hiszen senki nem mondott le a csoportjáról azért mert azok képzési rendszer váltottak. 1991.-ben amerikai Amway központ a Jugoszláv piacot akarta megnyitni, azonban az ottani politikai helyzet miatt elmaradt a piacnyitás Jugoszláviában. Akkor az Amway a magyar piac megnyitásáról döntött. Az amerikai koronás követek azonban túl kockázatosnak ítélték ezt meg: Magyarország egy kis piac, nemrég még kommunista diktatúra volt, a szomszédos Jugoszláviában háborús helyzet. Tehát az amerikai koronás követek nem törték magukat a magyar piac megnyitásáért. Végül a német koronás követ házaspár Marianne és Max Schwarz vállalták a piacnyitást az Amwayal együttműködve. Jutalmul egyedüliként megkapták azt a lehetőséget, hogy Magyarországon közvetlenül az Amwayhoz csatlakozhattak, és így a teljes magyar üzlet az Ő csoportjukba került, és jelenleg is a teljes magyar üzlet felső vonala a Schwarz család. A legelső Amway tihanyi szemináriumokat, a teljes magyar üzletnek, tehát mindenki számára 1991.-1994. között Max és Marianne Schwarz tartották, abban az időszakban mindenkinek Ők tartották Tihanyban a szemináriumokat. Jelenleg Schwarz hálózat három féle képzési rendszerben van az országban: Net 21, Schwarz Global, Diamond Alliance. Ezek a képzési rendszerek egymástól függetlenül működnek. (Források: a korabeli Amagramok és korabeli kazetták.) Az Amway elmúlt 25. évben teljesen le lett járatva Magyarországon.
2017. márc. 8. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!