Mi a különbség a vendéglátásszervező és a vendéglátó-üzletvezető között?
Figyelt kérdés
Továbbképzésre mennék annak érdekében hogy hogy is kell egy éttermet vezetni. De nem igazám értem hogy mi a különbség a kettő között, mert mind a kettőhöz találtam tanfolyamokat.2016. nov. 28. 19:48
3/3 anonim válasza:
Tudom, hogy már régi a kérdés, de leírom, hátha mást is érdekel.
Lényegében az a különbség, hogy a vendéglátó-üzletvezető csak az üzletvezezői feladatok ellátását tanulja.
A vendéglátásszervező minden dologból tanul valamennyit ami a vendéglátáshoz kell. Megtanulja az üzlezvezetői feladatokat, de megtanul főzni és felszolgálni is. Én most fogok vizsgázni mint vendéglátásszervező, és a vizsgám így épül fel: írásbeli: csak számítási feladatok vendéglátó gazdálkodásból. Szóbeli: marketing, közgazdasági, élelmiszer ismeret, felszolgálói alapismeretek témakörökből tevődik össze. Gyakorlati: egy komplett menüsor lefőzése, majd felszolgálása a vendégeknek. Eszközfelismerés, menükártya írás, vendégek fizettetése, kávékészítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!