Mire van szükségem ahoz hogy fuvarozhassak?

????
Már bocs, de ha ennyire nem vagy képben, akkor inkább hagyd.
Mégis mihez szeretnél árakat? A vizsgák díjai, szinte mindegyik iskola honlapján megtalálható. A többit meg ezek alapján még csak saccolni sem nagyon lehet (teherautó, telephely, a tevékenységhez kapcsolódó költségek stb)
Nem vagyok vállalkozó, de úgy rémlik, hogy egy vállalkozás indításához el kell végezni egy Szállítmányozási szakmai irányítói tanfolyamot (lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam). Ott legalább annyi alapot összeszedsz, hogy tudj kérdezni.
A helyedben először "csak" sofőrködni mennék el, hogy lásd is, hogyan működik a gyakorlatban. Ha még azt sem tudod, hogy mit kell kezdeni egy menetlevéllel, akkor ebbe a tervbe kódolva van az igen csúnya bukta.

"Ha még azt sem tudod, hogy mit kell kezdeni egy menetlevéllel, akkor ebbe a tervbe kódolva van az igen csúnya bukta."
Így van! Maximálisan osztom az előző véleményét (én viszont vállalkozó vagyok, bár nem fuvarozó)
Fuvarozáshoz nem szükséges daru: az anyagmozgatást elvileg a megrendelőnek kell biztosítania.
Szóval tényleg nagyon nem vagy képben... Ráadásul hatalmas a konkurencia.

Akkor maradj annál vagy tényleg menj el legalább egy fél évre dolgozni, mint sofőr.
Ez tényleg nem leszólás akar(t) lenni senki részéről, de egy vállalkozáshoz komoly tapasztalat kell, mert amúgy átvernek, meglopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!