Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mire van szükségem ahoz hogy...

Mire van szükségem ahoz hogy fuvarozhassak?

Figyelt kérdés
Amikről tudok, illetve amire számítok az egyszer egy teherautó; egy C kategóriás jogsi; egy daru a teherautóra; akkor eheez emelőgépkezelői tanfolyam vagy ilyesmi; menetlevél amikor épp viszek valamit (mi van a menetlevélben??); vállalkozói igazolvány? Meg gondolom esetleges adók, vámok, egyéb legombolások? Árakat is kérnék ha lehet.
2016. nov. 17. 05:25
 1/6 anonim ***** válasza:
58%

????

Már bocs, de ha ennyire nem vagy képben, akkor inkább hagyd.

2016. nov. 17. 05:44
 2/6 anonim válasza:

Mégis mihez szeretnél árakat? A vizsgák díjai, szinte mindegyik iskola honlapján megtalálható. A többit meg ezek alapján még csak saccolni sem nagyon lehet (teherautó, telephely, a tevékenységhez kapcsolódó költségek stb)

Nem vagyok vállalkozó, de úgy rémlik, hogy egy vállalkozás indításához el kell végezni egy Szállítmányozási szakmai irányítói tanfolyamot (lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam). Ott legalább annyi alapot összeszedsz, hogy tudj kérdezni.

A helyedben először "csak" sofőrködni mennék el, hogy lásd is, hogyan működik a gyakorlatban. Ha még azt sem tudod, hogy mit kell kezdeni egy menetlevéllel, akkor ebbe a tervbe kódolva van az igen csúnya bukta.

2016. nov. 17. 06:46
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

"Ha még azt sem tudod, hogy mit kell kezdeni egy menetlevéllel, akkor ebbe a tervbe kódolva van az igen csúnya bukta."

Így van! Maximálisan osztom az előző véleményét (én viszont vállalkozó vagyok, bár nem fuvarozó)

Fuvarozáshoz nem szükséges daru: az anyagmozgatást elvileg a megrendelőnek kell biztosítania.

Szóval tényleg nagyon nem vagy képben... Ráadásul hatalmas a konkurencia.

2016. nov. 17. 08:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Svédországban hegedsztek havi 1.8 m-ért, csak gondolkodok hogy mit lehetne otthon indítani. Az is lehet hogy hegesztőket veszek, de ráérek agyalni rajta. Azért köszi
2016. nov. 17. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor maradj annál vagy tényleg menj el legalább egy fél évre dolgozni, mint sofőr.

Ez tényleg nem leszólás akar(t) lenni senki részéről, de egy vállalkozáshoz komoly tapasztalat kell, mert amúgy átvernek, meglopnak.

2016. nov. 17. 09:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Értékelem a válaszokat :) Jó itt kint a pénz, de ezt nem lehet örökké csinálni. Az ember nem látja a családját stb. időnként konkrétan börtönre emlékeztet. Szeretnék otthon beindítani valamit. A C jogsi egy új ötlet, még nem nagyon olvastam utána... Majd alakul
2016. nov. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!