Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudom megismerni a...

Hogyan tudom megismerni a celcsoportom?

Figyelt kérdés

Cel:olyan magyar emberek akik el akarjak adni ingatlanukat lehetoleg ingatlankozvetito nelkul,mar koltottek vagy terveznek hirdetesre kolteni

Ez a en celcsoportom,de altalanossagban milyen lehetosegek alkalmazasok stb vannak egyegy celcsoport megismeresere persze a nezen kutakodason kivul

2016. nov. 7. 08:24
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szóval közvetíteni akarsz ingatlaneladással kapcsolatban, de az a célcsoport aki nem akar ingatlanközvetítőt?
2016. nov. 7. 08:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Kerlek ne erdekeljen mivel foglalkozom probalj a kerdesre koncentralni:)
2016. nov. 7. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Neten kutakodáson kívül?

Veszel egy újságot, felhívod a ingatlanok hirdetőit és érdeklődsz.

Megnézed az újság hirdetési árait. Így tudod mennyit költ.

Csinálsz statisztikát, hogy hányszor jelenik meg ugyanaz a hirdetés az újságban, ebből tudsz következtetni, hogy elkelt-e vagy nem hatékony a hirdetés. Ha egy hirdetés nem jelenik meg, felhívod és érdeklődsz, így nem is kell következtetned, hanem megtudod, hogy eladó-e még vagy már nem.

Odaállsz egy ingatlanközvetítő elé és aki be akar menni, megkérdezed miért jött, ha eladni akar, ott van előtted a célcsoportod egyede. (Tudom, írtad, hogy lehetőleg ne őket, de ettől ő még ugyanúgy tervezi a költést, csak utólag.)

2016. nov. 7. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Eloszor tanulj meg helyesen irni. Biztos nem rad biznam a lakasom eladasat ilyen helyesirassal.

Nincs ra alkalmazas. 😂

Fizethetsz piackutatocegnek, hogy felmerjek mi a helyzet ezen a terepen.

2016. nov. 7. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Kössz a valászt gratuálok hogy a lényegt veted észre,biztos egy remek pozitiv ember vagy remélem mopst hejesen írtam és nem fogja őfelségét zavarni a hejjesírásom amit a zötyögő metron irtam regel 8kor fél kézzel.(Bocsi nem szoktam ilyenekkel felvenni a kesztyűt de nem szeretem a mindent tudó "mindenben a szálkát" vesztes embereket) további szép napot!
2016. nov. 8. 11:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Te vagy a vesztes kisapam, irni nem tanultal meg az iskolaban, de itt pattogsz. Fogadd el a kritikat, es probalj javitani rajta.

Ket mondatod utan nem biznam rad egy cipo eladasat se, nemhogy egy lakaset lehetsz akarmilyen pozitiv, ha az irasodbol sut a tanulatlansag.

Tovabbi kellemes zotyogest kivanok reggel a metron. Bocs, hogy cinikus vagyok, de ha mar visszaugat valaki, akinek nem kene, mar nem birom ki, hogy ne szurjak oda.

2016. nov. 8. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Valahogy tudtam hogy ilyen valaszt kapok :) itt a te szegenysegi bizonyitvanyod...
2016. nov. 9. 07:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha célcsoportot keresel. Kérdezd meg magadtól kiket keresel? Kinek kell a termékek, vagy szolgáltatás. Korosztály. Határozd meg a célszemély személyiségét megjelenését stb.
2018. okt. 27. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!