Hogyan tudom megismerni a celcsoportom?
Cel:olyan magyar emberek akik el akarjak adni ingatlanukat lehetoleg ingatlankozvetito nelkul,mar koltottek vagy terveznek hirdetesre kolteni
Ez a en celcsoportom,de altalanossagban milyen lehetosegek alkalmazasok stb vannak egyegy celcsoport megismeresere persze a nezen kutakodason kivul
Neten kutakodáson kívül?
Veszel egy újságot, felhívod a ingatlanok hirdetőit és érdeklődsz.
Megnézed az újság hirdetési árait. Így tudod mennyit költ.
Csinálsz statisztikát, hogy hányszor jelenik meg ugyanaz a hirdetés az újságban, ebből tudsz következtetni, hogy elkelt-e vagy nem hatékony a hirdetés. Ha egy hirdetés nem jelenik meg, felhívod és érdeklődsz, így nem is kell következtetned, hanem megtudod, hogy eladó-e még vagy már nem.
Odaállsz egy ingatlanközvetítő elé és aki be akar menni, megkérdezed miért jött, ha eladni akar, ott van előtted a célcsoportod egyede. (Tudom, írtad, hogy lehetőleg ne őket, de ettől ő még ugyanúgy tervezi a költést, csak utólag.)
Eloszor tanulj meg helyesen irni. Biztos nem rad biznam a lakasom eladasat ilyen helyesirassal.
Nincs ra alkalmazas. 😂
Fizethetsz piackutatocegnek, hogy felmerjek mi a helyzet ezen a terepen.
Te vagy a vesztes kisapam, irni nem tanultal meg az iskolaban, de itt pattogsz. Fogadd el a kritikat, es probalj javitani rajta.
Ket mondatod utan nem biznam rad egy cipo eladasat se, nemhogy egy lakaset lehetsz akarmilyen pozitiv, ha az irasodbol sut a tanulatlansag.
Tovabbi kellemes zotyogest kivanok reggel a metron. Bocs, hogy cinikus vagyok, de ha mar visszaugat valaki, akinek nem kene, mar nem birom ki, hogy ne szurjak oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!