Mit szólnátok, egy új magyar lánchoz?
De ez nem rés.
Ez be van tömve.
Keresni MINDENT kell, ha egy kisboltba bemész, még ott is.
Ez egy embernek nem lehet akadály, ha tudja, mit akar venni.
A világon nincs olyan bolt, ami kitalálja, hogy neked épp mire van szükséged, és azt tolja az arcodba, ráadásul naponta átrendezi a helyiséget a kedvedért.
Ezt szerintem nem gondoltad át.
Még a Media Marktban is keresni kell a fejhallgatókat, ha épp arra van szükséged, mert nem az van, hogy bemész, és az van legelöl.
Logosztikailag kivitelezhetetlen, mivel mindenkinek más kell, nem lehet mindent a bejárathoz tenni!
Ez senkinek nem opció, ha vásárolni indul.
Aki egészségeset akar, az megtalálja.
Ha valaki majd felfedez bármilyen témában egy piaci rést, az nagyot fog szólni, mert az emberek vevők az újdonságra.
De ez a példa sajnos nem piaci rés.
De piaci rés, mert te írtad, hogy csak egy sarkot tartanak fent. Egy ilyen egészséges élelmiszer üzletnek az lenne a lényege, hogy sokkal szélesebb lenne a választék, és még véletlenül sem tudnál egészségtelen dolgot megvenni.
Pl. van egy egészséges, vegyszermentes kozmetikumokat, tiszítószerek áruló bolt a környékemen, ahol szoktam vásárolni. Ha vegyszermentes kozmetikumra, tisztítószerre van szükségem, akkor tudom, hogy ide kell menni, mert itt csak ilyen van. De van nyilván webshopjuk is, nem muszáj elmenni.
Nyilván manapság már kell webshop, főleg az ilyen réspiacos boltoknál.
Én írtam a sarkot valóban, és te ezen lovagolsz, de azért ha bemész egy Tescoba, ott nem csak egy sarok van, hanem egy egész sor, ahol CSAK ez van, és mellette még egy csomó sorban vannak egészséges dolgok. Még az édesség soron is.
Nem lehet ilyen tematika szerint berendezni egy üzletet, hogy egészséges/nem egészséges.
Ez szubjektív lenne.
Kb. annyi értelme lenne, mintha színek szerint lennének szortírozva az áruk: a piros sorban a piros rövidnadrág mellett találnád meg a piros bögréket a piros csomagos wc-papír alatt.
Elég széles a választék, nem erre mondják, hogy piaci rés. Mindent meg lehet kapni, elérhető távolságban van, minden városban, rengeteg üzletben. Ennél szélesebb választékot hova akarsz?
Értem, hogy egészségesen akarsz érni, csak te nem érted a piaci rés fogalmát.
Szolizni tuti nem a kavezo-lottozo nyaron olcso zoknis energiaitalos, ja bocs Pesten kezmuvessoros boltba mennek.
Kavezni se a szolis-lottozos-kezmuves soros olcso zoknis boltba.
Zoknit se a kavezo-lottozo-kezmuvessoros boltba mennek venni es igy tovabb.
Meg hat az engedelyek... mar csak a szoli bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!