Mennyire lenne életképes ez a vállalkozás?
Bocsi, de nagyon idegesítő: faraGsz, nem pedig faraKsz.
Sírkő: engem pont érdekel.
60-90 ezret adnék érte, komolyan.
Van alapanyagod, van már bármilyen kész terméked?
Melyik megyében vagy?
Mi már vagy 1 éve nézünk sírkövet.
Tudom, hogy a halottaink megérdemlik, de ha belegebedek sem tudok 100 ezernél többet rászánni.
Ráadásul az alap megvan, csak le kéne zárni, + fejkő.
De ilyet senki nem csinál, csak komplett sírköveket adnak el. Az pedig a leggagyibb vékony is 150 ezertől indul.
Szóval igenis hajlandó lennék 60-90 ezret rászánni.
De ezt nem vésővel csinálják.
Azzal sosem lesz sima, egyenletes.
Az meg nem kell, hogy megálljon rajta az esővíz meg a lehulló levelek, és ott büdösödjön.
Szobrokkal is lehet foglalkozni, főleg kültérre. Van rá kereslet, bár nem tudom, hogy csak ebből meg lehet-e élni.
Nagyobb helyeket kell felkeresned, viszonteladókat, ilyen tüzép-féleségeket.
Nem tudom, mi az ilyen helyek neve, ahol tűzrakóhelyeket, meg egyéb kerti kődolgokat árulnak.
Ha lennének viszonteladók, akiknek te beszállítasz, akkor nem neked kell megtalálni a vevőt, majd ők hirdetnek. És így folyamatosan lenne munkád.
Ha meglennének a papírok meg minden, + az alapanyag meg az utánaszámolások, megpróbálnék egy olyat csinálni, csak nagy procedúra. A kültéri szobrok is elég magasak. Amúgy részvétem.
Kisebbekre gondoltam, de mivel mészkő (könnyen faraGható), attól még elég olcsó alapanyag. Meg ha kicsi az értéke + postaköltség/db, akkor az lehet veszteséges lenne mert sok termék = sok postaköltség.
ha majd lesz valamid, ami sírkőként funkcionál, ennél a válasznál megtalálsz, és küldj privit.
amikre én gondolok kültéri szobrok, azok nem magasak.
sziklakertekbe szokták tenni.
vagy kerítésoszlopokra.
vagy csak térkővel kirakott járdák mellé.
ja, privit csak akkor írj, ha legalább a megyéink nincsenek az ország két végén. :)
"beszállítást hogy oldja meg?"
egyedül.. sehogy! Főleg nem viszonteladóknak.
micsoda?
egy megyén belül, egy utánfutóval néhány kanyar.
nem országos méretű 1000 főt foglalkoztató rt-ről álmodozik.
szerinted nincsenek mesteremberek ebben az országban, akik nem szolgáltatást nyújtanak, hanem valamiféle terméket állítanak elő, és azt eladják?
ha szerinted ilyen nem létezik, akkor nem tudom, hol élsz.
"legyél az olcsóbb"
ÉS marketingtanácsot ad, beszaarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!