Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a módja annak, ha egy...

Realblanco1990 kérdése:

Mi a módja annak, ha egy fizetős tippadó oldalt szeretnék elindítani?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy nincs jövője, annyi van ilyen oldalakból, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, én mégis szívesen belekezdenék. Milyen jogi tennivalóim vannak? Egyéni vállalkozóvá kell válnom? Hogyan adózhatok a jövedelmem után? Minden értelmes választ szívesen meghallgatok!

2016. aug. 26. 16:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Könyvelő.

Elmond mindent és tanácsot is adhat, hogy mi lenne neked a legjobb a várható bevételt is tekintve.

2016. aug. 26. 17:04
 2/15 anonim ***** válasza:
kell egy nagy rakás pénz hozzá
2016. aug. 26. 17:17
 3/15 A kérdező kommentje:

Az elso valaszolonak koszonom:)

Miert kellene penz hozza?

2016. aug. 26. 17:30
 4/15 anonim ***** válasza:

könyvelő - pénzbe kerül

vállalkozás fenntartása - pénzbe kerül

weboldal létrehozása - pénzbe kerül

weboldal hirdetése - pénzbe kerül

2016. aug. 26. 17:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Itthonrol tervezem csinalni, alkalmazott nelkul, facebookos oldalon, hirdetea nelkul :)
2016. aug. 26. 17:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Úgy megnézik majd 3-an és senki sem fizet.
2016. aug. 27. 11:00
 7/15 anonim ***** válasza:

Könyvelő kb havi 10 ezer, járulék katás egyéni vállalkozó esetén 50.000 havonta.

Erre rájön az oldalad fentartási költsége, és ha áfás leszel akkor a havonta befizetendő áfád.

Számold ki hány tippet kell ezért adnod hogy nullán legyél. Úgy, hogy szerintem az első három hónapban az oldaladat se fogják megtalálni, ha csak nem iratsz hozzá egy androidos appot (200 ezertől másfél millióig készítenek ilyesmit cégek).

Ha hiszel a mesékben, akkor vágj bele!

2016. aug. 27. 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
A katás Ev a legolcsóbban elérhető vállalkozási forma ma magyarországon, szóval ez a belépőszint.
2016. aug. 27. 12:37
 9/15 A kérdező kommentje:

Az oldalam mar mukodik egy ideje, csak meg nem fizetos. Eleg szep szamu "bandat" szedtem nar ossze.

Engem a jogi lepesek erdekelnek csak, hogy ne legyen illegalis.

2016. aug. 27. 14:19
 10/15 anonim ***** válasza:

Könyvelő jártas leginkább a jogban.

Adatkezelés (törvény van rá) nélkül biztosan nem úszod meg, plusz a fent leírt költségek..

2016. aug. 27. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!