Létezik-e olyan pályázat, aminek keretében egy vagy párszemélyes vállalkozás nagyon kevés meglévő ráfordítható összeggel kis "telephelyhez" (iroda) juthat?
Attól függ, mi a vállalkozásod: nem tudom, tudod-e, hogy a lakhelyedet is be lehet jelenteni székhelynek, telephelynek.
Én is pont így vagyok, csak már vállalkozóként: jó lenne egy iroda+ raktár, sokkal hatékonyabban tudnék működni, de sajnos nincs rá keret, forrás. 100 ezres bérleti díjakat meg nem tudok kifizetni, annyira nem pörög... :-(
"Ha havi 20 ezer bejön belőle nekünk már az is segítség"
Rossz hírem van: ha vállalkozó leszel mellékfoglalkozásban, akkor abból még adózni is kell, nem keveset - még akkor is, ha mellékfoglalkozásban űzöd.
Vállalkozó kedve nagyon sok embernek van, de sajnos sikeresen kevesen tudják működtetni, mert az az ötlet és a kedv kevés. Üzleti terv, kereslet és tőke kell hozzá - különben bukta...
Egy ismerősöm nagy lendülettel nyitott egy büfét, beletett 3 millió ft-ot, alig várta, hogy megnyissanak, elég szépen meg is csinálták- csak épp nem volt fizetőképes kereslet akkora, hogy az adókat, stb ki tudta volna fizetni, így kb. bő fél év- 1 év alatt becsődölt.
Ráadásul a termékkör sem volt semmi különös - ugyanazt megveszem a szupermarketben, ami a sarkon van,és megsütöm otthon, negyedárból.
Szóval üzleti terv, fizetőképes kereslet és tőke - általában ezek kellenek egy vállalkozáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!