Mik a feltételei annak, hogy eladhassam az itthon sütött tortáim?
Figyelt kérdés
Cukrásznak fogok tanulni és nem sokára cukrászdában fogok dolgozni is. De már most olyan süteményeket és tortákat tudok sütni amik finomak, mutatósak és rendezvényeken is megállják a helyüket. Nem egy rendelésen vagyok túl, de csak ismerős és családon keresztül. A késöbbiekben szeretnék az interneten keresztül megrendelésekre tortát készíteni. Ezt hogyan lehet megvalósítani? Mik a feltételei? Gondolom megvan adva hogy mekkora milyen hely kell, meg milyen engedély, de egyenlőre ezekkel nem vagyok tisztában és örülnék ha valaki feltudna világosítani ez ügyben. Előre is köszönöm a válaszokat!2016. aug. 13. 09:25
11/11 anonim válasza:
valamilyen cégforma.szakirányú végzettség(gel rendeljező alkalmazott), szervízkonyha (bizony, az otthoni konyha soha nem fog rá engedélyt kapni!!), munkavédelmi, tüzbiztonsági egêszségügyileg meg kell felelnie (HACCP), az alapanyagok beszerzése, tárolása, hűtése külön dokumentálása, szakszerű tárolása, HACCP ez is, a melléktermékek szakszerű tárolása és számlával igazolt elszállítása megsemmisítésre (a Sanyibácsinak adom, hogy megegye a malac nem az), könyvelő, piac!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!