Hogyan találjak gyártót zoknikra, saját grafikámmal?
Én Angliából írok és saját grafikával ellátott zoknikat szeretnék árusítani interneten (amazon,ebay)
Ennek a folyamata kicsit hiányos számomra.
Mégpedig, hogy találhatnék erre céget vagy gyárat aki legyártja nekem a zoknikat?
Gondolom minimum rendelés 1000 db vagy ők szabják meg, akár Kínából vagy itt UK de az drága lenne gondolom vagy valami más országból ide szállítatni .
a grafikámhoz meg elküldenének egy zokni sablon képet amit nekem photoshoppolva vissza kell küldjek?
Bocsánat ha zavaros a kérdéseim:) köszi szépen
Hello! Szerintem ha találsz gyárat, akkor nem 1000 lesz a minimum rendelés, hanem inkább több százezer. Lehet, hogy tudnak küldeni valami sablont, de az biztos, hogy nem Photoshopolni kell rá a mintát, hanem rendesen megszerkesztett vektoros állomány kell, ami alapján gép tudja hímezni. De ha megtalálod a céget, akkor majd ők elmondják, milyen grafikát kérnek. Arra készülj, hogy speciális grafikára lesz szükség. Egyébként a zoknigyártás talán az egyik legbonyolultabb dolog a textiliparban, szóval lehet, hogy érdemesebb lenne az ötleted átültetni más ruhadarabokra. Már ha nem kifejezetten zoknispecifikus az ötlet.
Egyébként így készül a zokni: https://www.youtube.com/watch?v=lfRVprgeU5s
Nem mindegy, hogy a grafikát hogy képzelted.
Ha nyomtatás, akkor nem kell feltétlenül gyártó, csak egy nyomda. Digitális nyomda esetén nem kell minimum ezres nagyságrenddel számolni, akár néhányat is lenyomtatnak.
Van a hímzés, kisebb feliratokra, logókra:
pl.: [link]
És lehet még amikor a zokni "anyagában" van a minta. Ehhez kell a zoknigyártó, de ez csak nagyon nagy tételnél éri meg. Ehhez több ezer darabszám kellene és az is csak egy méretből. Egyet néztem: 0.2$ darabáron már van ilyen, de min 10 ezer kell. Persze erre még rájönne a vám meg áfa, mert kínai.
Póló is nyúlik, mégis nyomnak rá. Nyilván ne olyat keressen ahol csak papírra nyomnak, mert onnan biztos elhajtják.
Ilyenekről van szó:
https://www.youtube.com/watch?v=IapvBM3IXEY
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!