Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha nem értek az emberekhez,...

Ha nem értek az emberekhez, akkor inkább hagyni kéne a vállalkozás dolgot?

Figyelt kérdés

Mondjuk már eleve alkalmazotti létet is megpecsételi, hogy nem értek az emberek nyelvén, és emiatt nem igazán kapkodnak értem a munkáltatók.

És mivel egy üzleti rendszerben az emberekre kell tervezni valamit, igy alapból kiestem a játékból.

Ha indítanék valamit, akkor nem tudnám a jó irányba fejleszteni, mert egyszerűen rosszul értelmeznék a felhasználók tanácsait.

2016. aug. 6. 10:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
alkalmazz egy olyan embert, aki ért az emberekhez (akár csak tanácsadóként, vagy részmunkaidőben)
2016. aug. 6. 10:42
 2/12 A kérdező kommentje:
:D háááát addig el kéne jutni, hogy legyen havi 2-3 száz ezer amit cska ugy oda lehet adni alkalmazottnak
2016. aug. 6. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:

"nem értek az emberek nyelvén, és emiatt nem igazán kapkodnak értem a munkáltatók. "

Milyen végzettséged van és milyen vállalkozást szeretnél?

2016. aug. 6. 11:14
 4/12 A kérdező kommentje:

gépészmérnök

egy olyan témában kezdtem el telefonálgatni, hogy DJ-knek közvetiteni ki ún ghost producert aki csinál nekik zenéket, amiket a saját nevük alatt futtathatnak.

mert tudjátok sok 30as forma DJ csak a DJ-zéshez ért, a zeneszerzéshez nem, de a közönség meg azt gondolja, hogy a DJ-zés meg a zeneszerzés egy és ugyanaz, ezért elvárja, hogy a sztár DJ-nek saját számai is legyenek.

nem valami forradalmi ügyfélközvetitős rendszer lenne egyébként.

2016. aug. 6. 11:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az esetleges vállalkozás tipusától függ. Egy vállalkozásban sokkal többet ér, ha az adott területedet érted, a vállalkozás profiljához értesz. Ha elég jól csinálod még az sem nagy baj, hogy az emberek nyelvén annyira nem értesz. Ha terméket/szolgáltatást csinálsz kevésbé számít a te jellemed, mint ha kereskedsz. Kereskedői tipusú vállalkozásnál az emberekhez való hozzáállás a legfontosabb.
2016. aug. 6. 11:19
 6/12 A kérdező kommentje:

jelenleg ezt az ügyfélközvetitést mindenféle önjelölt nagydumás csóka csinálja, 1-1 zenét képesek 100%-os haszonnal továbbadni

2-5 száz euró is lehet a közvetítői ár, ami egy az egyben lehúzás, de a pénzes DJ-ket nem zavarja, hogy 1000 euroért kapnak egy zenét.

2016. aug. 6. 11:19
 7/12 A kérdező kommentje:
mi ezt szeretnénk egy weboldalon keresztül megoldani, ugy, hogy önjáró legyen a rendszer
2016. aug. 6. 11:21
 8/12 anonim ***** válasza:
#2 akkor részmunkaidőben alkalmazd vagy alkalmi jelleggel és nem kerül 300e be.
2016. aug. 6. 11:59
 9/12 A kérdező kommentje:
ja én részmunkaidőre értettem a 300at :D :D :D
2016. aug. 6. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Miért lehúzás? Az üzletkötő jutaléka az üzletkötőé, ne azt nézd, hogy milyen sokat kap, hanem azt, hogy nélküle el se tudnád adni.

A weboldal jó ötlet, de amúgy vannak olyan oldalak, ahol zenéket árulnak weboldalakhoz, videókhoz, játékokhoz.

2016. aug. 6. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!