Ha nem értek az emberekhez, akkor inkább hagyni kéne a vállalkozás dolgot?
Mondjuk már eleve alkalmazotti létet is megpecsételi, hogy nem értek az emberek nyelvén, és emiatt nem igazán kapkodnak értem a munkáltatók.
És mivel egy üzleti rendszerben az emberekre kell tervezni valamit, igy alapból kiestem a játékból.
Ha indítanék valamit, akkor nem tudnám a jó irányba fejleszteni, mert egyszerűen rosszul értelmeznék a felhasználók tanácsait.
"nem értek az emberek nyelvén, és emiatt nem igazán kapkodnak értem a munkáltatók. "
Milyen végzettséged van és milyen vállalkozást szeretnél?
gépészmérnök
egy olyan témában kezdtem el telefonálgatni, hogy DJ-knek közvetiteni ki ún ghost producert aki csinál nekik zenéket, amiket a saját nevük alatt futtathatnak.
mert tudjátok sok 30as forma DJ csak a DJ-zéshez ért, a zeneszerzéshez nem, de a közönség meg azt gondolja, hogy a DJ-zés meg a zeneszerzés egy és ugyanaz, ezért elvárja, hogy a sztár DJ-nek saját számai is legyenek.
nem valami forradalmi ügyfélközvetitős rendszer lenne egyébként.
jelenleg ezt az ügyfélközvetitést mindenféle önjelölt nagydumás csóka csinálja, 1-1 zenét képesek 100%-os haszonnal továbbadni
2-5 száz euró is lehet a közvetítői ár, ami egy az egyben lehúzás, de a pénzes DJ-ket nem zavarja, hogy 1000 euroért kapnak egy zenét.
Miért lehúzás? Az üzletkötő jutaléka az üzletkötőé, ne azt nézd, hogy milyen sokat kap, hanem azt, hogy nélküle el se tudnád adni.
A weboldal jó ötlet, de amúgy vannak olyan oldalak, ahol zenéket árulnak weboldalakhoz, videókhoz, játékokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!