Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan szerezhet egy kezdő...

Hogyan szerezhet egy kezdő "nagy" munkát?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy kezdő festő vállalkozóként hogyan szerezhetek nagy melót pl. egy lakópark, szállodák stb.? Hogyan lehet ilyen "nagy" munkát szerezni?

2016. jún. 28. 22:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
csókosnak kell lenni.
2016. jún. 28. 23:04
 2/19 A kérdező kommentje:
Ez mit jelent? xd
2016. jún. 28. 23:06
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Hogy olyan embernek vagy rokona/barátja/"seggnyalója" akinek ilyen dolgokba beleszólása van.

Tudod, Orbán lányának a férjének a cége se véletlen kap annyi zsíros megrendelést.

2016. jún. 28. 23:17
 4/19 A kérdező kommentje:
ohh értem, és am semmi esély ilyen melóra?
2016. jún. 28. 23:18
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha nagyon jól dolgozol és nincs csókos akkor lehet esélyed.
2016. jún. 29. 02:00
 6/19 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm
2016. jún. 29. 05:35
 7/19 anonim ***** válasza:
87%

Képes lennél amúgy megcsinálni egy lakóparkot?

Mert egy ilyen munka már nem 1-2 emberes meló, ott a vállalkozónak aki elvállalja első körben nem is festeni kell jól, hanem szervezni, összerakni, hogy hogyan fog időre elkészülni, hogy elegendő ember álljon rendelkezésére (de persze ne legyen túl sok sem, mert akkor a haszon csökken), hogy hogyan fogja kezelni a később felmerülő problémákat.

Persze, kezdőként mindenki arról álmodik, hogy rögtön az oroszlán ellen mehessen de nem árt előbb kicsiben gyakorolni, lakások, nagyobb családi házak, egy pár száz négyzetméteres üzlet...

2016. jún. 29. 07:55
 8/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem most szeretnék még ilyet, majd a későbbiek, csak kiváncsi vtam hogy hogyan is lehet ilyen melót szerezni :D
2016. jún. 29. 08:11
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
kéne referencia minimum.. legalább a lakóházat meghaladó projektre vagy lépcsősen kicsitől indulva egyre nagyobb felé. amúgy meg úgy van, ahogy a többiek mondják, zsíros munkát mindig a haver kapja meg. Ahol dolgoztam, ott a külsős munkákat a gyártási vezető mindig a haverjának osztotta ki.. nem számított, hogy annak nem illett a profiljába... persze nem piaci áron dolgoztak hanem 3x drágábban.
2016. jún. 29. 09:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Akkor össze kell haverkodni.......
2016. jún. 29. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!