Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hot dog kocsit üzemeltetek....

Hot dog kocsit üzemeltetek. Nincs ötletetek, hogy hol lenne érdemes árulni? Friss vállalkozás, mozgó árusítás.

Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 13:07
 1/6 PresidentEvil válasza:
Nem biztos, de talán egy cseppet segítene, ha azt is közölnéd, hogy az a hotdogjármű a világ melyik felén van és hogy mennyit akarsz közlekedni vele.
2016. jún. 27. 13:29
 2/6 anonim válasza:
Főleg rendezvényeken,ha erre irányult a kérdésed,egyébként meg forgalmas(főleg gyalogos) utak mellett.
2016. jún. 27. 13:31
 3/6 PresidentEvil válasza:
Igazából földrajzi pozícióra gondoltam, mivel lehet, hogy jópáran tudnának mondani szuper helyeket, de ha te éppen 700 km-re vagy onnan, akkor nem hiszem, hogy sokat segítettek.
2016. jún. 27. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Kom-eszt megye.

Rendezvényekre könnyen lehet engedélyt szerezni?

2016. jún. 28. 08:28
 5/6 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el a rendezvényeket, túl felkapott mindenki ott akar eladni. Inkább keress csomópontokat ahol sok gyalogos elmegy vagy esetleg várakozik. Nálunk az vasútállomás lett az aduász egy gyrosos és egy pizzaszeletes is nyílt ott és mind a kettő nagyon pörög. Egy másik dolog hogy ha elkezdesz valahol árulni járj ugyan oda vissza egy ideig, ugyanis az emberek először nem fognak venni mert nem nagyon bíznak az új dolgokba de ha már megkóstolták és bejött nekik+ az ár is korrekt akkor később is vesznek majd. Remélem segítettem
2016. júl. 4. 16:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze, köszönöm.
2016. júl. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!