Nagy földterülettel mit kezdjek ha van hozzá ingyen vizem?
Figyelt kérdés
Szélkerekes a kutam, és hordókban tudom tárolni, tehát napi 4m3-ert is kitudok locsolni egy 3000m2-es területre. Mi az amit megéri termelni??2016. jún. 26. 11:06
1/3 anonim válasza:
Attól függ, mihez értesz a leginkább (vagy tudsz-e az ismerőseid közül olyat, aki jártas az ilyen dolgokban). Ha például van bortermelő ismerősöd, össze tudtok dolgozni, de amennyiben nagyon tiszta az a bizonyos víz, sört is készíthetsz. Ha egyik sem, akkor termelj gyümölcsöt/zöldséget és főzd be savanyúságnak! A nagyvárosi piacokon sokan veszik.
3/3 anonim válasza:
Dinnye termesztes, aztan add el olyan helyen ahol majd szomjan hal mindemki pl a pesti belvarosban. :D
Remelem segitettem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!