Mivel járna az ha németországba szeretnék egy takarítószemélyzettel dolgozni? Vállalkozóként! Milyen kölcségei lennének? Milyen lépéseket kellene tennem?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 18:10
1/4 anonim válasza:
Ezt hogy érted: németországba szeretnék egy takarítószemélyzettel dolgozni? Te akarnál takaritani, vagy takaritóvállalatot létrehozni vag ymi?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen eleinte én is dolgoznék, aztán ha beindul akkor lehetséges a takarítói vállalkozás!
2010. ápr. 13. 18:23
3/4 anonim válasza:
Elöször is nem nagyon lenne kereslet, mert a takaritók egyéni munkávállalók általában, másodszor nem tudom hogy hogy képzeled, de ehhez azért igen jól kellene németül tudni, meg komolyabb kezdötöke is kellene - de szerintem nem igazán lenne belöle semmi.
4/4 A kérdező kommentje:
Német nyelvtudás hidd el nem akadály, az anyagi dolgok érdekeltek volna, meg, hogy milyen papírok engedélyek kellenek hozzá! de igen elég nagy kezdőtőke kellene!azzal akadnak gondok!
2010. ápr. 14. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!