Windows-ró Mac-re?

Figyelt kérdés

Wow hol is kezdjem :D szóval, nem rég úgy döntöttem hogy windowsrol átlépek Mac-re a kérdésem a következő: meg lehet szokni olyanoknak a Mac-et akik eddig Windows-on voltak? Mert szerintem meg lehet, miert ne?

Pl. Eddig is android-on voltam de kb 4-5 hónapja átleptem iOS-ra és nagyon gyorsan megszoktam .. Szoval szerintetek megszokom a Mac-et? Kicsit gondolkoztam hogy Air vs Pro de szerintem Air mellett döntök mert az szebb :D :D na jó, tudom nem így kell dönteni de azert ez is fontos ..:D és meg egy kérdes:

Photoshop is jön hozza? Mert az összes MacBook-ot amit eddig lattam, mindegyikben volt...

Szoval kösz a válaszokat előre is :D

2016. jún. 24. 14:49
 1/6 A kérdező kommentje:
*windows-ról
2016. jún. 24. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én hamar megszoktam

photoshopot pedig meg kell venned, úgy mint a windowson is.

2016. jún. 24. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:

mindent meg lehet szokni

kérdés, hogy míg megszokod, az hátráltatni fogja e a napi munkafolyamatokat. Saját vállalkozás esetében ez se elhanyagolható..

2016. jún. 24. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:

"Kicsit gondolkoztam hogy Air vs Pro de szerintem Air mellett döntök mert az szebb"

Photoshopra, mar ha komolyan hasznalod, az Air tul sovanyka.

2016. jún. 24. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek.:)
2016. jún. 24. 15:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Én használom mindkét rendszert.

Egy tanácsom van, csak olyan gépet vegyél, amiben ssd van, a sima merevlemezzel már 3 éve nem nagy buli a mac. Meg lehet szokni. Viszont nehezebb belenyúlni a rendszerbe, ami nem gond, de néha vannak hátrányai.

2016. jún. 26. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!