Windows-ró Mac-re?
Wow hol is kezdjem :D szóval, nem rég úgy döntöttem hogy windowsrol átlépek Mac-re a kérdésem a következő: meg lehet szokni olyanoknak a Mac-et akik eddig Windows-on voltak? Mert szerintem meg lehet, miert ne?
Pl. Eddig is android-on voltam de kb 4-5 hónapja átleptem iOS-ra és nagyon gyorsan megszoktam .. Szoval szerintetek megszokom a Mac-et? Kicsit gondolkoztam hogy Air vs Pro de szerintem Air mellett döntök mert az szebb :D :D na jó, tudom nem így kell dönteni de azert ez is fontos ..:D és meg egy kérdes:
Photoshop is jön hozza? Mert az összes MacBook-ot amit eddig lattam, mindegyikben volt...
Szoval kösz a válaszokat előre is :D
én hamar megszoktam
photoshopot pedig meg kell venned, úgy mint a windowson is.
mindent meg lehet szokni
kérdés, hogy míg megszokod, az hátráltatni fogja e a napi munkafolyamatokat. Saját vállalkozás esetében ez se elhanyagolható..
"Kicsit gondolkoztam hogy Air vs Pro de szerintem Air mellett döntök mert az szebb"
Photoshopra, mar ha komolyan hasznalod, az Air tul sovanyka.
Én használom mindkét rendszert.
Egy tanácsom van, csak olyan gépet vegyél, amiben ssd van, a sima merevlemezzel már 3 éve nem nagy buli a mac. Meg lehet szokni. Viszont nehezebb belenyúlni a rendszerbe, ami nem gond, de néha vannak hátrányai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!