Hogyan tudnék bajuszból megélni?
Sziasztok! Az élet sok területén kipróbáltam már magam, sajnos eddig nem sok sikerrel. Rájöttem ugyanakkor arra, hogy ami engem igazán foglalkoztat az nem más, mint a bajusz. Eleve marha nagy a bajszom, ugyanakkor ez lenne az a feladat, amellyel szívesen foglalkoznék akár hosszú távon is. Az egyetlen bökkenő az, hogy nem tudom miként tudnám ezt kamatoztatni az élet területén. Ha bárkinek ötlete, javaslata, elképzelése van, kérem jelezze.
Üdv., A bajszos
Helló! Én is valami hasonlóban gondolkodom, annyi különbséggel, hogy én bajuszt szeretnék értékesíteni. Lehet, hogy társulnunk kellene és valamit összehozni.
Üdv.
Alja János
Kedves János!
Örülnék, ha felvennénk a kapcsolatot, hátha közösen valami jót sikerül összehoznunk. Kérem, küldjön egy üzenetet nekem a bajusz.jonagyturos@freemail.hu e-mail címre. Levelét már alig várom!
Üdvözelettel,
A bajszos
Az ötlet jó, ámde a komolytalan e-mail cím aláássa a vállalkozás sikerét.
Egy freemail.hu-s elérhetőség a mai világban már kevés a nagybefektetők bizalmának elnyeréséhez.
Ezért - a nemzetközi ügyfélkör megszerzése érdekében - mihamarabb regisztrálja be a bajusz szó angol megfelelője alapján képzett, trouble@us e-mail fiókot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!