Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan tudnék bajuszból megélni?

Hogyan tudnék bajuszból megélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az élet sok területén kipróbáltam már magam, sajnos eddig nem sok sikerrel. Rájöttem ugyanakkor arra, hogy ami engem igazán foglalkoztat az nem más, mint a bajusz. Eleve marha nagy a bajszom, ugyanakkor ez lenne az a feladat, amellyel szívesen foglalkoznék akár hosszú távon is. Az egyetlen bökkenő az, hogy nem tudom miként tudnám ezt kamatoztatni az élet területén. Ha bárkinek ötlete, javaslata, elképzelése van, kérem jelezze.

Üdv., A bajszos

2016. jún. 21. 14:35
 1/6 anonim válasza:
75%
Nyiss egy borbély üzletet! Olyan igazi régi hangulatút. Lehetne sört is kapni, meg régi zene szólna, jó kis hangulatos berendezés.Akár a neve is lehet az, hogy BAJUSZ :)
2016. jún. 21. 14:41
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
indíts egy bajusz ápolási termékcsaládot és legyél a termék arca
2016. jún. 21. 15:03
 3/6 Alja János válasza:

Helló! Én is valami hasonlóban gondolkodom, annyi különbséggel, hogy én bajuszt szeretnék értékesíteni. Lehet, hogy társulnunk kellene és valamit összehozni.

Üdv.

Alja János

2016. jún. 21. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Kedves János!

Örülnék, ha felvennénk a kapcsolatot, hátha közösen valami jót sikerül összehoznunk. Kérem, küldjön egy üzenetet nekem a bajusz.jonagyturos@freemail.hu e-mail címre. Levelét már alig várom!

Üdvözelettel,

A bajszos

2016. jún. 21. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

itt egy jó tipp...

[link]

2016. jún. 21. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Az ötlet jó, ámde a komolytalan e-mail cím aláássa a vállalkozás sikerét.

Egy freemail.hu-s elérhetőség a mai világban már kevés a nagybefektetők bizalmának elnyeréséhez.

Ezért - a nemzetközi ügyfélkör megszerzése érdekében - mihamarabb regisztrálja be a bajusz szó angol megfelelője alapján képzett, trouble@us e-mail fiókot!

2016. jún. 21. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!