Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 13 éves vagyok, zsebpénzt...

Ádám 12345 kérdése:

13 éves vagyok, zsebpénzt szeretnék keresni fűvágással telkeken, mennyire legális ez?

Figyelt kérdés
Zsebpénzt szeretnék keresni,szüleimtől nem nagyon szeretek kérni mert tudom,hogy csekkekre ételre stb.re kell.Arra gondoltam,hogy füvet vágják teljesen.Az lenne a kérdésem mennyire legális ez?Ha elkezdenék mennyit kérhetnek érte? Jó

2016. jún. 14. 20:40
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést telkekent és vágjakot akartam írni.
2016. jún. 14. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Semennyire nem legális. De talán nem fog egy 13 évest senki feldobni a navnál vagy a rendőrségen ha egy kis zsebpénzt szeretne.
2016. jún. 14. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy csinálod.

Csak simán levágod és csá:semennyire.

Levágod elmész a navhoz jelented hogy egyéni válakozásban füvet vágsz:teljesen legális ès nincs annyi fű amivel kitudod fizetni az az EVA-t. Na jó ha van 10 kert és mindegyikben 5000ft ért vágsz füvet akkor talán nullára kijösz. Persze több kert-el nyilván jobban jársz.

2016. jún. 14. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Természetesen nem legális, de amíg nem a fél városnak te nyírod a füvet milliós bevételeket szerezve, addig az ismerősök nem fognak feldobni :)
2016. jún. 14. 21:15
 5/5 Bence87 ***** válasza:
Szigorúan tilos, mert ez gyerekmunka. Téged is és a téged foglalkoztaót is jól megbüntetnek, ha lebuksz. 15 éves kortól lehet dolgozni szülői engedéllyel nyári szünetben, 16 éves kortól már szülői engedély nélkül is dolgozhatsz, és nem csak nyári szünetben.
2016. jún. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!