Ha hirtelen lenne 767 millió forintod mire költenéd?
500m-t kis kockázatú papírokba tennék
200m-ért lakásokat vennék
67m-ból meg bejárnám a világot.
Szerintem bármekkora pénzmag felélhető gyorsan 1-5 év alatt, ha feleslegesen költekezünk belőle. 700 milla már az egész életemet rendbe tudná tenni, foglalkozhatnék azzal aimt szeretek és nem menne el napi 8-12 óra olyanra amit nem szeretek (dolgozni másnak aprópénzért)
Ennyi pénzt biztos nem kockáztatnék meg vállalkozásba. Kamatai hoznak annyit, amiből lazán meg lehetne élni + lakáskiadásból is jönne pénz. Ott már nem számít, hogy 5 év vagy 50 év a megtérülése, mert a stabil havi bevétel a lényeg. Idővel meg úgyis megtérül.
#3as voltam.
100 millióból vennék egy luxustanyát Magyarországon.
200 millióból alapítanék egy startup céget.
150 millióból vennék egy Fazendát(farm) Brazíliában
80 millióból egy Budapest belvárosi lakást.
7 millióból vennék egy autót.
200 milliót beraknék a bankba.
30 millióból jótékonykodnék.
Én 17 éves vagyok, szóval nem az a célom, hogy most megvan az elengedő pénz, nemkell dolgozni mennem egész életemben.
Annyiban jó lenne, hogy tényleg sokkal több szabadidőm lenne, és nem kéne az anyagiak miatt aggódnom, de a szabadidőmet hasznosan tölteném, azzal foglalkoznék, hogy hogyan tudnám a saját, és mások életét szebbé tenni.
Csökkenteni a stressz forrásokat, pozitívabban hozzá állni az élethez, megtalálni az élet értelmét, egyszer pl. egy könyvet írnék róla, aminek a lényege az lenne, hogy minden fejben dől el, a mi egyéni, saját döntésünk, hogy, hogyan állunk hozzá bizonyos helyzetekhez, hogy reagálunk különböző szituációkra.
Mi a fontos számunkra, mi az amivel érdemes foglalkozni, és amivel nem. Szóval bőven vannak ötleteim. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!