Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen végzettségekkel lehet...

Milyen végzettségekkel lehet fotós vállalkozást indítani?

Figyelt kérdés
Fotós tevékenységi kör betöltéséhez a "fotográfus és fotótermék-kereskedő" OKJ mellett milyen lehetőségek vannak? Tud valamit kezdeni az ember fotózás ügyben, ha van egy alkalmazott grafikus okj-je, és egy mérnöki diplomája?

2016. jún. 2. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:

TEÁOR listát keresd a neten.

Fel van sorolva az össz tevékenység amire vállalkozást nyithatsz és a hozzá szükséges képesítés is.

2016. jún. 2. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Mérnöki diplomával és grafikusival nem tudsz fényképész lenni.
2016. jún. 3. 09:28
 3/6 anonim ***** válasza:
alternatíva lehet, hogy grarikai munkát számlázol ki, amibe beletartozik a képek feldolgozása és elkészítése is.
2016. jún. 3. 11:19
 4/6 Bence87 ***** válasza:
Én pont ma bíztam meg egy fotóst ingatlan fotózással, és nem kértem tőle végzettséget. Referendciáit néztem és a felszerelését. Nekem aztán mindegy, milyen végzettsége van. Látom, hogy van 2 millió Ft értékű felszerelése és jó sok referenciája. Ez a fontos. Amúgy jogilag sem kell szerintem ehhez különleges végzettség, de ehhez a részhez nem tudok érdemben hozzászólni.
2016. jún. 4. 00:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem az ügyfél kéri a végzettséget igazoló papírt, hanem a hatóság amikor fel akarod venni a tevékenységi körödbe a fényképészetet (7420), ami végzettséghez kötött. Ha viszont nem veszed fel, számlát sem állílthatsz ki róla, ami azt jelenti, hogy feketén dolgozol, komoly ügyfél nem áll szóba veled stb...
2016. jún. 4. 09:17
 6/6 Bence87 ***** válasza:
Igen az tény, hogy bizonyos tevékenységekhez kell végzettség, bizonyos tevékenységehez nem. Erre a kérdésre is az a válasz, mint sok ilyen hasonló kérdésre, hogy konzultálj könyvelővel. Vállalkozáshoz egyébként is kell egy jó könyvelő+ügyvéd, akármilyen kicsiben csinálod.
2016. jún. 5. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!