Beugro kérdése:
E kategória jogosítványom már megvan és a GKI is, válalkozás szeretnék. Jó ötlet lenne? Többi lent
Figyelt kérdés
Falusi vagyok a Bükk lábánál lakunk és válalkozásba szeretnék belecsapni venni egy gaz teherautót és fahordással,eladással szeretnék foglalkozni mert véleményem szerint ez jó kereseti lehetőség. És olyan emberek véleményére, tanácsaira lenne szükségem akik értenek hozzá. Milyen engedély kell és stb... Előre is köszönöm szépen a válaszokat2016. jún. 1. 11:02
1/2 anonim válasza:
Angliaban egymillio forintot keresnel havonta alkalmazottkent akar C jogostvannyal, kis nyelvtudassal.
2/2 anonim válasza:
Első lépésként folytass piackutatást, térképezd fel a környékbeli konkurenciát, leendő versenytársakat, ne csak a lehetséges vevők lebegjenek a szemed előtt! Ne felejtsd ki a feketén fuvarozókat és a fatolvajokat sem, akik gyakorlatilag büntetlenül, szabadon garázdálkodnak és nem fizetnek adót, míg Neked majd minden után adóznod kell, mert Te hivatalosan nyilván leszel tartva! Ha még ezek után is látsz benne fantáziát, keresd fel az adóhivatalt ügyfélszolgálati időben és ott is add elő, mit szeretnél. Szükséged lesz majd egy könyvelőre is (10-15 e. Ft/hó), aki az NAV (Adóhivatal)felé intézi a vállalkozásod adminisztrációit, ezt nem kerülheted ki, mert Te az erdőben fogsz dolgozni, nem az irodában. Sok tőkére (zsozsóra) lesz szükséged az induláshoz, ezért nézz utána,-pl. kérdezd meg a könyvelőt, hogy az állam milyen vissza nem térítendő támogatást ad a kezdő vállalkozóknak. (Néhány hónapja olvastam, hogy akár három millát is adnak a kezdéshez, de ennek én nem néztem utána részletesen!)A teherautó üzembentartása is kissé túl van bonyolítva a vállalkozó szemszögéből, de ezeket egy jó könyvelő majd elmondja Neked. És utolsóként, de nem utolsó sorban, gondold át az egészséged szempontjából is, hogy mibe fektetsz be ennyi sok pénzt és energiát, mert ezt a vállalkozást évtizedeken át folytatva ötven éves korodra kinyírod az izületeid és az addig félretett pénzed majd mind az orvosoknak fogod odaadni, ha addig az állam el nem szedi majd tőled különféle újabb és újabb járulékok és adók formájában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!