Szerintetek lenne igény bérelhető zenei produceri stúdióra?
Szeretnék felépíteni egy stúdiót, ami technikailag viszonylag jól felszerelt, akusztikailag pedig kifogástalan, így tökéletes képet adna az épp készülő zenei projekt hangzásáról. Ha ebbe belefognék itt Budapesten, vajon az emberek igénybe vennék?
Ilyen szolgáltatást még nem találtam, csak felvételi stúdiókat, de az zenekaroknak van, és csak a sávokat veszik föl, a többi munkát már a stúdió munkatársai végzik, szóval más kategória. Illetve olyat is láttam már, hogy beviszek egy nyers projektet, és mixelik, masterelik helyettem... Én viszont biztosítanék egy stúdiót, ahol a producerek dolgozhatnak saját projektjeiken. Nem tudom, hogy mennyien lehetnek, akik otthon, amatőr körülmények között csinálják ezt, mert nem tehetik meg, hogy stúdiót építsenek - ők lennének a célközönség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!