Ki milyen vállalkozást nyitna?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, és vállakozáson gondolkozok. Ti mit nyitnátok egy kb 30.000 városhoz. Akármi érdekes okos stb. Pl. Ruhabolt, pizzázó, állatenyésztő vagy egy termál fürdő? :)2016. máj. 23. 11:30
1/14 anonim válasza:
azt, amire van megfelelő és vásárlóképes kereslet.
2/14 anonim válasza:
Most hiába mondom, hogy nyiss fagyizót, ha van mondjuk már öt a városban :D
3/14 A kérdező kommentje:
Jaja. Köszi a válaszokat! :D
2016. máj. 23. 14:00
5/14 anonim válasza:
Szerintem valami ujat nyiss,ami nincs a telepulesen. Valamit amire szukseg van ,de masik telepulesre kell utazni erte!
6/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van, hát zsém még nincs rá de spórolok és nekiállok egy sajátnak. :D köszi a válaszokat!
2016. máj. 23. 20:27
7/14 anonim válasza:
Keveset aludj, sokat spórolj és talán akkor elkezdheted !
8/14 anonim válasza:
ruhásboltot itt sorban nyílnak. Mondjuk én nem tudok ilyen kicsiben gondolkodni, miért nem csinálsz online és akkor már egész Magyarországot vagy európát is lefedheted?
9/14 A kérdező kommentje:
Ez is nagyszerű ötlet, csak az engedélyek, és a weboldal karbantartásával lenne gond, programozás nehéz kicsit, de egy használt ruhás is jó ötlet, de lehet gondolkodni cég vagy egy kisebb gyár nyitásában. :D
2016. máj. 24. 14:57
10/14 anonim válasza:
Kisebb gyárat vagy egy termál fürdőt ! Hortobágy !?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!