Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi az a vállalkozás, amit 20...

Mi az a vállalkozás, amit 20 millióból el lehet kezdeni, de ki tudja magát nőni?

Figyelt kérdés

Valahol mindent el kell kezdeni. Én hosszú távra tervezek. A célom az lenne, hogy egy olyan vállalkozást nyissak, ami ekkora befektetéssel 20-30 éven belül ki tudja magát nőni.

Példák: Szerencsi csokoládé gyár, ami egy cukrászdából nőtte ki magát és bár végül megvásárolta ha jól tudom a Nestlé, de akkorra már nem egy kis helyi cukrászda volt. Vagy a Dreher sör, ami szintén "néhány" év alatt lett az egyik legkedveltebb márka. És még sorolhatnám.

Eddig többnyire ezekhez hasonlóak jutottak eszembe, borászat, cukrászda, állat tenyésztés / növény termesztés, pálinka főzde ( ez ugyanis hatalmas bevételt tud hozni, ami végül saját márka alapításához lesz elég ). Nektek mik jutnak eszetekbe? Soroljatok nyugodtan bármit, úgyis ki fogom szortírozni, hogy mihez van elég pénzem meg hogy mihez értek.

2016. máj. 16. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
hány % részesedést kapunk az ötletért?
2016. máj. 16. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Semmi olyan nem jut eszembe, amit ingyen megosztanék veled.
2016. máj. 16. 19:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Fő a kedvesség és a segítőkészség....
2016. máj. 16. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

ja én kedves és segítőkész vagyok, te az ötletemmel milliomos leszel, én meg éhezhetek a híd alatt és ötletem se lesz, mert már valaki megvalósította...

20-30 év távlatára én nem terveznék semmit. amit terveznék az online lenne, X oldal, ami felhasználókat gyújtene, aztán ha van 1 millió felhasználó, akkor eladni jó pénzért. Manapság úgyis ez a trend, hogy a nagy cégek felvásárolják a felhasználóbázisokat és uralják a piacot, olk-jofogás, fb-whatsapp, stb.

adnak érte 300+ezer eurót, akkor már hátra is dőlnék, mert simán meg tudnék élni az éves kamataiból.

2016. máj. 16. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
30%

* amúgy meg most jut eszembe, hogy ekkora tőkével sz@rnék én új dolog kitalálására és felépítésére a 0 ról. Inkább megvennék egy félig meddig működő bejáratot webáruházat, 2-3 millióért már lehet kapni, akár 1-2 milliós árukészlettel is, 5 millióért már céget is adnak hozzá + napi szintű forgalma is van a webáruháznak.

lehet ebből nem élsz meg, de jó pár évet megspóroltál magadnak.

Onnan már csak látogatókat kell szerezni, azt meg megint csak meg lehet oldani youtube-on keresztül. sok hülye nézi a vlogosokat és ha ők valamit bemutatnak, akkor a sok kis nyikhaj rohan megvenni.

minap olvastam, hogy herby-nél hirdetett egy webáruház, goprohoz adtak selfie botot, Herby a hirdetésért egy ilyen selfi botot kért cserébe, ami potom 2-3 e ft, a videója hatására meg másnap a webáruházban a napi 5-10e-es forgalom helyett volt 80e-es forgalom, és ez nem látogatószámban értem, hanem elköltött pénz formájában. Persze ez kevés a megélhetéshez, de ha ilyen forgalmat generálna, akkor én naponta küldenék neki egy selfie botot a reklámozásért cserébe. Ha csak 40e es forgalmat generál egy videós, az havi 1,2m forgalom általa, 30%árréssel 360e-es bruttó profit... és akkor csak 1 videós hirdet.

2016. máj. 16. 20:44
 6/6 anonim válasza:
Ennyi pénzel elkezdhetsz valami franchise üzletet, attól függ, hogy mi áll hozzád közel, lehet étterem, vagy fodrászat, esetleg bolt.Tapasztalat nélkül talán ez a legkézenfekvőbb, kapsz kész terveket és segítséget is.Én ezt tenném ennyi pénzel.
2016. máj. 18. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!