Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Eladtam a Kft. -m, de ezt az...

Eladtam a Kft. -m, de ezt az új tulajdonos nem jelentette be a Cégbíróságon. Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Szerződés van... azt hittem, minden rendben, de kiderült, hogy még be sem adta az ügyvéd a Cégbíróságra a papírokat, mert az új tulajdonos nem akar valamit kifizetni.
2016. máj. 5. 18:44
 1/2 anonim ***** válasza:
56%
Az az ő baja, Te maximum amit még tehetsz, hogy visszavonod a székhely nyilatkozatot ( de ez elvileg részét képezi a szerződésnek, ha ő máshova jelentette volna be). A cégbíróság az új tulajt felszólítja majd a hiánypótlásra, aminek ha nem tesz eleget, kényszertörlik a céget.
2016. máj. 6. 02:54
 2/2 anonim ***** válasza:
78%
Azért ez sajnos nem ilyen egyszerű... TEssék elmenni az eljáró ügyvédhez, és kérd meg adja be, mert addig mindenért te leszel afelelős. Célszerűen keress egy saját ügyvédet.
2016. máj. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!