Hogy keressek pénzt?

Figyelt kérdés

A szüleimhez nem tudok fordulni, mert visszautasítanak.

Húsvétkor örülök ha már 3000Ft összejön.

Én nem szoktam semmilyen zsebpénzt kapni, mint mások.

Mint minden gyereknek, nekem is vannak álmaim.

Egy paintball és egy tablet.

Ennyi. De sose kapok pénzt.

Se karácsonyra se szülinapra, se névnapra.

Szóval az egész éves keresetem kb.:3000Ft.

Ja, és hozzátenném, hogy nem csak pénzt nem kapok, hanem semmit.

Az iskolában nem szeretem az ebédet ezért naponta szoktam kapni 200ft-ot.Ezt már 2 hete folyamatosan csinálom, de úgy érzem, hogy így nem sokáig bírja tovább a szervezetem.

így már 2000ft-ot kerestem csak nem ettem 2 héten át semmit csak egyszer egyszer egy kiflit. Szerintem már kezdenek rájönni, hogy nem eszek semmit. 160 cm magas vagyok és 35kg. 4-es tanuló vagyok, szóval egész jól tanulok.(teljesen lefogytam)

A kérdés az hogy honnan szerezzek pénzt?

2016. ápr. 19. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Onnan, ahonann midnenki más, elmész nyáron diákmunkára, ha elmúltál 15 éves. Más kérdés, hogy előbb adja be az egészséged a kulcsot, minthoyg odáig eljuss, ha olyan hülye vagy, hogy tablet miatt koplalsz.
2016. ápr. 19. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Hülye kölyök...

Ne sajnáltasd már magad, más se kap több mindent. Elég vékony a réteg az aki naponta 500-1000-et kap, meg még zsebpénzt is.

Csak sokan fel se hozzák, mert szégyenlik.

Diákmelózz, ha meg nincs még rá lehetőséged akkor várj.

2016. ápr. 19. 23:31
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Ha szó szerint keresni akarod a pénzt, akkor az utcán nézelődj, hátha találsz egy-egy elejtett érmét. Esetleg egy egész buxát. Vagy egy banxéfet.
2016. ápr. 20. 00:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Adj el valamit amire már nincs szükséged
2016. ápr. 20. 00:33
 5/6 anonim válasza:

Nézz körül a használt, de még értékkel rendelkező dolgaid között.

Főleg elektronikai cikkek mennek manapság.

Ha van használt, de jól működő mobilod, tableted, laptopod, stb.

Regisztrálj adok-veszek facebook csoportokba, jófogásra és töltsd fel oda reális áron.

Az én használt tabletemre 1 óra alatt már 4-en ráírtak hogy megvennék, másnap el is adtam.

2016. ápr. 20. 16:43
 6/6 anonim válasza:

Ha jó tanuló vagy vállalhatsz korrepetálást mondjuk elsősöktől negyedikesekig. Óránként elkérhetsz 7-800 forintot, ha van tantárgy ami esetleg jobban megy, és tényleg tudod bizonyítani is, akkor akár 1000 is.

Egyébként hány éves vagy?

A tebletről pedig lebeszéllek. Tudom, hogy amikor vágysz valamire az milyen sz.@r, de hidd el amikor az álmod összetörik, az még sz.@arabb. Főleg akkor ha te magad kapartad össze kínkeservesen az árát. Ezzel arra célzok, hogy ha megveszed, akkor mindenképpen azzal a tudattal vedd meg, hogy ha nagyon vigyázok rá, akkor másfél évig kiszolgál. Persze lehet hogy más nem fog rá vigyázni, ráül, vagy leveri az asztalról.

Persze mindenképpen kell tapasztalat az életben, hogy mennyit is ér az a pénz amit a kezemben tartok és milyen gyorsan képes teljesen értéktelenné válni.

Írd meg a korod, hátha úgy könnyebb a kérdésedre a válasz

2016. máj. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!