Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik cég hirdetését láthatta...

Melyik cég hirdetését láthattam? (Részletek lent. )

Figyelt kérdés
Valami olyasmi volt, hogy küldj nekik egy rövid írást az ötletedről és ők felmérik, hogy érdemes vele foglalkozni vagy sem. Bármi történik, adnak választ. Ha jó az ötlet, akkor megpróbálnak a kapcsolati hálójukon keresztül tőkéhez és szakemberekhez eljuttatni. Persze ekkor bizonyos százalékot fogsz nekik adni a leendő üzletedből. Itt éri meg nekik dolgozni neked "ingyen". Titoktartási szerződés köti őket. Már itt is láttam, hogy beszéltek erről a cégről, de nem jut eszembe a neve. Valakinek van valami ötlete?
2016. ápr. 12. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom ez-e, de első találat gugliban

[link]

2016. ápr. 12. 21:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Istenem... Hihetetlen mekkora balfék vagyok. Kb. 3 órája próbálom megtalálni. Valóban ezt kerestem. Ment a zöld neked. Nagyon köszönöm!
2016. ápr. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!