Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha külföldön nyitok egy...

Ha külföldön nyitok egy bordélyházat az nagyon sokba kerül?

Figyelt kérdés
Konkrétan Svájban vagy Németországban akarnám ezt megvalósítani. Ott legális.

2016. ápr. 7. 08:00
1 2 3
 21/25 xswerdy ***** válasza:

valaki azt írta, hogy Ausztriában nem legális. Ez hülyeség. Sőt ott nincs is zárt utcákba szorítva, mint Németországban. Simán van olyan, hogy a szomszéd üzlet valami tök normális, mellette meg kupi. Ismerősöm lakott olyan házban, hogy egy alagsori üzlethelyiségben volt egy kisebb bordély. Ilyet feltehetőleg olcsóbb beindítani, mint egy luxusbordélyt, amire fent készült költségbecslés.

De azért én sem ajánlom.

2016. ápr. 7. 13:11
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

A sok pénz az ide édes kevés, ide nagyon, nagyon, nagyon sok pénz kell, és pár olyan barát aki melléd áll ha baj van, az ismeretségről meg nem is beszélve.

De sok sikert hozzá, csak ne csodálkozz aztán ha a nyitóünnepségen rád gyújtják az egészet.

2016. ápr. 7. 19:15
 23/25 anonim ***** válasza:

Néhány személyes tapasztalat:

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=bmeRsNkKBu0&nohtml5=False

Pár éve még én is gondolkodtam ebben, azután utánajártam és gyorsan letettem róla. Egy döntéshozó közeli sem fogja átpasszolni neked bérbe a kabinokat, amiket a lányok bérelnek. Ingatlan fejlesztőként, meg horror ingatlan árak vannak a negyedekben, ha egyáltalán van eladó.

2016. ápr. 8. 03:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Most komolyan nem tudom, hogy trollkodik-e a kérdező vagy komolyan akarja. Esetleg, ha utóbbi, akkor el kell keserítselek kérdező, hogy nem fognak veled ingyen dugni, pusztán azért, mert te vagy a főnök.
2016. ápr. 8. 08:40
 25/25 anonim válasza:
Bevallottan sok a pénzed de kevés az eszed? Akkor add nekem a pénzed! :D
2016. ápr. 18. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!