Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit tennétek ha felépítenétek...

Mit tennétek ha felépítenétek egy jól menű vállalkozást, és nem kell többé dolgoznotok, de a többi családtagoknak ugyanúgy dolgozniuk kell a megélhetésért?

Figyelt kérdés

#vállalkozás #irigység #vállalkozás rokonok
2016. márc. 31. 09:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Endre add oda neki, nem adom azt ota nem kellek neki
2016. ápr. 1. 14:31
 12/13 A kérdező kommentje:
Ez relatív, hogy mi tűnik "jól menő" vállalkozásnak, diploma nélkül, ha elötte gyárban dolgoztál másnak nettó max.200ezerért, most pedig saját szakálladra van havi nettó 400ezred, úgy hogy nem szakadsz bele, az úgy nagyon kellemes. Mondjuk azt nehezen tudnám elképzelni, hogy akkor a nagybátyámat kisegíteném, máskor meg a nénikém, vagy adjál már kölcsön, megadom..Én még nem vagyok milliomos.
2016. ápr. 1. 15:00
 13/13 anonim válasza:

Mindenképpen jó úton haladsz és ez pozitív!

Én magam is csak a közeli családtagokat támogatnám, mindenki más pedig dolgozzon meg érte. Sajnos mindig lesz olyan családtag, aki kérni fog, mert rászorult és még irigykedni is fog Rád. Ez rajtad múlik. Én drukkolok Neked, hogy még többet keress!!!! :-)

2020. jún. 29. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!