Hol a legjobb eladni dolgokat teszvesz jófogás vatera emag abey. Stb?
A legjobban?
Sehol.
Minden kellene mindenkinek, de lehetőleg ingyen.
Hamar is meg jó áron is? Olyan nincs...
Illetve van: a vevőnek jó áron :-)
Komolyra fordítva a szót: Vaterán szerintem elég jól lehet eladni, de ha "jó áron" szeretnél valamit eladni, akkor ki kell várni a vevőt.
Illetve, ha olyan dolgot szeretnél eladni, ami másnak nincs, akkor talán lehet jó árat kapni érte...
Válaszoltak!
Sehol sem lehet már elég hamar eladni!Vatera sem jobb,elhiheted ráadásul jutalékos stb! Teszvesz emg ugyan az mint vatera
Amúgy emag-on TE nem adsz el semmit,előre szólok,csak vásárolni tudsz ott...nem adásvételi oldal..olyan meg nincs hogy abey..hanem ebay
"Sehol sem lehet már elég hamar eladni!Vatera sem jobb,elhiheted ráadásul jutalékos stb!"
De, igazából lehet hamar eladni - csak nem a neten.
Egy ismerősöm kiment egy Gardróbvásárra, helypénz 4 ezer ft úgy, hogy azt előre kellett fizetni, átutalni - azt sem tudta, esős idő lesz-e, jönnek-e vevők vagy sem (Bp. belváros)
Árult 1 nap alatt 20 ezer ft-ért(nettó 16 ezer ft, a helypénz a megszerzett haszon 20 %-a, azaz 4 ezer ft).
Én február hónapban (igaz, nem egy nap alatt, hanem egész hónapban) eladtam 15 ezer ft-ért, a kifizetett listázási díj és jutalék 1.179 ft, ami még 10 %-ra SEM JÖN KI.
És otthon ültem kényelmesen a meleg szobában :-) nem fagyoskodtam a hidegben.
Hát akkor miért mondják, hogy drága a Vatera? :-)
Persze, a 0 ft-hoz képest biztosan, csak pl. a Jófogáson ott a sok kárba veszett idő, mikor csak bolondít a vevő - meg esetleg pénz, az át nem vett csomagért - szerintem semmivel sem jobb, mint a Vatera. Akkor ugyanott vagyunk vagy még rosszabb, mert a Vaterán pl. egyszerűen kiírom, hogy nincs utánvét - de ezt kompenzálják az értékelések :-)
És azért lássuk be: a konkrét vevők mégiscsak a Vaterán vannak... meg a gyűjtők...
Kérdező, különben attól is függ, mit akarsz eladni? Ruha kicsit nehezebben megy...
Zsibvásár.hu - jutalékmentes.
Jófogás - ingyenes, de az előresorolásokért fizetni kell.
Frissítés:
a Zsibvásár 5%-ot húz be minden eladás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!