Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kell-e valamilyen engedély,...

Kell-e valamilyen engedély, hogy a neten áruljam az albumom?

Figyelt kérdés

Kiadnám az első lemezem, és egyedül erre nem kaptam választ sehol.

Nem tudom mennyire fontos, de leírom:

Minden zenei alap (kivéve egy feldolgozásé) az enyém, és minden szöveget én és a közreműködők írtunk.

2016. márc. 1. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel a Szerzői jogvédő irodát és ők megmondják.
2016. márc. 1. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mivel nem jogvédett (én ezt veszem le soraidból) ,így bárki más megfogja és az ő nevén árulja tovább ,te pedig semmit sem tudsz tenni ellene!

Nem hiába szokták levédetni a hangi/mozgóképi anyagokat!

2016. márc. 2. 06:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Máshol azt olvastam nem feltétlen kell levédetni, ha nálam van minden nyers anyag, amivel bizonyítani tudom, hogy a zenék/ az album az enyém. Most akkor, hogy van ez?
2016. márc. 3. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok: ne haragudj, de leírtam az első válaszomban már a megoldást: most miért olyan nagy probléma FELEMELNI AZT A TELEFONT és felhívni a Jogvédőt, ahelyett, hogy itt napok alatt is csak bizonytalanságban vagy. Kb. 2 perc alatt kapnád meg a választ, mindent részletesen, hivatalosan.

(nagyon hülyén néző és nagyon nem értem smiley)

2016. márc. 3. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!