Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Gyerekruhákat árulhatok így a...

Gyerekruhákat árulhatok így a neten?

Figyelt kérdés

Varrónővel megvarrattatom az elképzelésemet, egy fajtát több méretben,és azt neten (teszvesz,vatera,stb árulnám)

Természetesen legálisan, de munka mellett.

Mi ennek a menete?

Köszönöm a segítséget

2016. febr. 26. 20:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kiváltod az egyéni vállalkozóit, és ha heti 36 órás munkaviszony mellett csinálod, akkor csak havi 25.000 Ft járulékot befizeted, és már kereskedhetsz is.
2016. febr. 26. 20:18
 2/4 A kérdező kommentje:

De nem én varrnám a ruhákat,mert nem vagyok varrónő

Vagyis nincs végzettségem róla (de meg tudom csinálni, viszont egy profi varrónő munkája biztosan lesöpörné az enyémet....még)

felfogadok egy varrónőt (számlaképesnek kell lennie?) aki megvarrja nekem,és én azt árulnám.

Erre vagyok kíváncsi,hogy ilyen esetben hogy működik.

Nyilván első körben nem szeretném alkalmazni,mert azt sem tudom,beválna e ez az egész, és ebből kifolyólag a biztos állásomat sem szeretném otthagyni.

Tehát ilyen másodállású vállalkozóira gondoltm, vagy hogy is nevezik ezt.

2016. febr. 26. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"másodállású vállalkozóira gondoltm"

Ezért írtam, hogy csak 25ezret kell fizetned. Ha van mellette főállásod.

És az mindegy, hogy ki varrja a ruhát, attól még te kereskedsz vele.

2016. febr. 26. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

"felfogadok egy varrónőt (számlaképesnek kell lennie?)"

Elvileg igen, de mondhatod, hogy te magad varrtad a ruhákat. Bizonyítsák be, hogy nem így van...

Ha viszont feketén egyeztél meg a varrónővel, ne beszélj róla egy mukkot sem.

2016. febr. 26. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!