Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás 17 évesen,...

Saját vállalkozás 17 évesen, offshore cég?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nyáron leszek 18 és céget szeretnék alapítani az uzletemnek, mert 300-400ezret keresek havonta de valahogy adózni is kéne... Úgy hallottam ilyen e-kereskedelemhez nagyon jó megoldás az offshore cég. Ehhez mi kell, mit ajánlotok nekem, hogy intezzem?

2016. febr. 19. 22:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%

Külföldi országokban nála jóval fiatalabbak lettek már dollármilliomosok online vállalkozásokból, szóval nem olyan hihetetlen a dolog.

Kérdező, szerintem keress egy jó könyvelőt.

2016. febr. 20. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
Minden teljesen legális vs. "de valahogy adózni is kéne..."
2016. febr. 20. 15:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitsegeket, felkeresek egy könyvelőt 😀 előttem szólónak: Miért, adózni instant kell, minden kicsi bevetel utan rögtön abban a pillanatban? 😀 Nem értek hozza, de ketlem😉
2016. febr. 20. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

"céget szeretnék alapítani az uzletemnek"

"Mostanaban kezdtem ennyit keresni"

"Mint írtam ekereskedelemmel foglalkozom, es a vevoim felnőttek. Minden teljesen legális"

Összefoglalva:

Már egy ideje foglalkozol (teljesen legálisan) e-kereskedelemmel.

Ebben az esetben egyéni vállalkozó lennél ("céget szeretnék alapítani az uzletemnek", tehát céged nincs)

Magyarán: feketén kereskedsz, adószám és bármilyen vállalkozási forma nélkül.

Igaz, hogy adózni utólag kell, de adószámot a tevékenység megkezdése előtt kell(ett) volna kérned.

2016. febr. 21. 07:23
 15/17 anonim válasza:
80%
ha ebayről rendelgetsz és itthon eladod, elhiszem hogy megkeresel annyit, pár éve, körülbelül hasonló korban én is csináltam rövid ideig. azt kell mondanom, hogy ez teljesen illegális, ha legálisan akarnád csinálni, körülbelül százszoros mennyiségben érné meg importálni.
2016. febr. 21. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:
40%
Ha már vállalkozni szeretnél jóformán gyerek fejjel, ne egyből a hülyeségeken és a seftelésen gondolkodj. Másodsorban legyél tisztába a fogalommal, mint offshore. Ennyi bevételből szerinted tudsz offshore-t nyitni? Hát nagyon el vagy tévedve. Ez lesz a jövő generációja? Elég szomorú.
2016. febr. 22. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Emberek átba*ása valóban jó kereseti lehetőség... és még lelkiismerete is van. Még jó hogy sokan kezelik az ebay-t és nem kell háromszoros áron megvenni itthon ugyanazt.
2017. aug. 28. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!