Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hogyan is működik az adózás?

Hogyan is működik az adózás?

Figyelt kérdés
Sziasztok, csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha nekem van egy vállalkozásom, ugye adoznom kell minden eladott termékem után,na de hogyan? Ha például eladók egy monitort 12700 Ft-ert akkor 10000 forint az enyém belőle a 2700 megy az államnak. Na de azt a 2700 forintot miként kell befizetni és mikor(hetente,havinta,evente)? A másik kérdésem még az lenne hogy ha csak belekezdek egy vállalkozásba és tételezzük fel hogy számítógépek fogok eladni, és a számítógépeket veszek nagykereskedőtöl amit a boltomba fogok arusitani, akkor a nagykereskedő is rateszi a 27%-os áfát még amikor én eladóm a saját boltomba azokat akkor nekem is rá kell tennem a 27%-os áfát.. Na az lenne a kérdésem hogy hogy is működik ez? Mivel ha megveszem a kereskedőtől a 27%-os árával akkor ha még én is rateszek 27%-ot akkor hol van a biznisz benne? Nem vagyok vállalkozni csak érdekel a dolog. :)

2016. febr. 19. 03:24
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!