Egy saját vállalkozásban gondolkozok csak nem tudom milyen irányban induljak el. Bármire vevő vagyok amit kb 40 millió forintból már el lehet indítani. Miben lenne érdemes gondolkodni?
Igen, részben én is hasonlóra gondolok:
Nem minden a főváros, jó a határmentiség munkásszállónak és gyakorlatilag bármelyik nagyváros, ahol van felsőfokú képzés.
Nyáron pedig hotelhez képest féláron kínálva appartmanként több hozható ki belőlük, mint bérbe adva (nyáron meg úgysincs diák) hogy a búvóhely funkcióról ne is beszéljek, amiből Pesten van elég sok, de vidéken nem igazán...
Persze továbbra is fenntartom, hogy azért azt is tudni kell, hogyan jusson frekventált helyen ár alatt ingatlanhoz.
arról már inkább nem is beszélek, hogy 5.000 fő alatti faluban is működőképes és eredményes az ingatlan bérbeadás .-)
Nem szociális alapú, hanem helyi gazdaságfejlesztési célzatú és igen üzlethelyiségről van szó.
Az appartman igen melósabb, de nagyságrendileg nagyobb bevételt is jelent,a napi 13-15 ezerrel vidéken, Pesten napi 15-20 ezerrel, mint egy havi fix lakásbérbeadás.
Hát nekem volna egy csúcs termékem, de mivel nem értesz hozzá csak elcsesznéd, vagy indokolatlanul sokat kéne dolgoznod vele. Mármint hiába tudom, hogy amit most árulok leszakítja a piacot, az kötve hiszem, hogy egy forintot is termelnél vele. Mivel valószínűleg a bútorgyártáshoz és a famegmunkáláshoz nem értesz, és ezért semmit nem tudnál kezdeni egy újfajta famegmunkáló géppel :D Vállalkozásban egyetlen szabály van, az ember csak azzal foglalkozzon amihez ért. Én is nagyon sok pénzel fizettem azért, hogy megértsem eme szabályt.
Szerintem neked őrző védő vállalkozást kéne indítanod, mivel ahhoz értesz.
Persze én már annyiszor porul jártam, hogy kialakult bennem egy oda nem nyulunk amihez nem értek hozzáállás. Másik meg ha jönnek az okosok, hogy add oda a pénzed ők majd megforgatják , az eszedbe ne jusson!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!