Internetes othoni munkat keresek, mi a tapasztalatotok ezekel kapcsolatosan mikre kell vigyazni? Eseteg valaki ilyen munkakat ajanlani?
Nekem is ajánlhatna valaki, de még 2 nyelvtudással, szakképzettséggel se potyognak az égből az ilyenek.
Néha van egy kis fordítás, egyetem alatt kérdőíveket rögzítettem. A munkahelyem ad ki néha otthoni feladatot (baba miatt itthon vagyok), szóval Magyarországon ez leginkább úgy megy, hogy van rendes munkád, ahol esetleg kérhetsz otthoni feladatot.
Talán a fordítással, programozással, könyveléssel lehet normális munkát végezni, a kattingatós reklámos hülyeségekkel pár hónap után esetleg kapsz egy sörrevalót.
Egy komolyabb külföldi cég nem fog úgysem alkalmazni tök látatlanban. Ahhoz valamit fel kéne mutatni előtte, minimum az adott ország nyelvét kell beszélni.
A komolytalanokkal meg csak zsebpénznek valót lehet keresni, már ha kifizetés előtt nem nyeli el őket a föld. Ilyenekkel lehet próbálkozni ha nem kérnek előre pénzt.
Hali!
Az előttem szólóak nagyon negatívak. Ma már annyi otthoni munka, illetve távmeló van mint az állat. Angol nyelvtudás szükséges.
Freelancer.com ; Upwork.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!