Masszázs szalon indításához milyen pályázatírót keressek?
Figyelt kérdés
Laikus vagyok a témában, nem tudom hogy induljak neki a keresésnek. Bármelyik pályázatíró magánszemély tud nekem segíteni, vagy ezen belül is vannak felosztva különböző célcsoportok?2016. jan. 12. 18:31
1/4 anonim válasza:
Mire akarsz pályázni? Kell helység az üzletnek, pénz és pénz, meg pénz a berendezéshez, reklámhoz stb. +okleveles masszőr és pénz
2/4 anonim válasza:
Kétlem, hogy ehhez kapnál bármiféle támogatást.
3/4 A kérdező kommentje:
Masszőr vagyok és saját masszázs szalont szeretnék nyitni. A pályázat arra kellene hogy a szalon teljes egészében az enyém legyen.
2016. jan. 13. 13:26
4/4 anonim válasza:
Kezdőnek két opció létezik még most:
Évente két alkalommal, munkaügyi központ önfoglalkoztatóvá válás támogatás, vagy vállalkozásfejlesztési alapítványi mikrohitel.
Mindkettő ingatlan fedezetes és kb 500.000 önerőnek nem árt lennie, a rentábilis működéshez/induláshoz és maximum összeg lehívásához.
Idén lesz VM-es pályázat is magánszemélyeknek vállalkozás indításra vidéken, de a tevékenységi kör nem feltétlen innovatív, így ezt egy jó pályázatíróval valamilyen "keretbe" kéne foglalni.
(Nem önreklámnak szánom, csak a szakmai tapasztalat miatt megjegyzem minősített pályázatíró vagyok és van egy szépségszalon projekt is referenciában)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!