Szerintetek mennyire jönne be ez az ötlet?
Sziasztok.
17 éves fiú vagyok. Kapni fogok a banktól néhány év múlva 5 milliót. Dolgozni alkalmazottként egyáltalán nem akarok..
Arra gondoltam,hogy veszek belőle egy házat ami felújításra szorul. Értek valamennyire a kőműves munkákhoz,festés,vakolás,glettelés,csiszolás,hőszigetelés,burkolás,vízvezeték beépítés stb.. Az ács munkákhoz viszont egyáltalán nem értek. Szóval megveszem a házat x összegből,és nekiállok felújítani ami ugye nekem csak anyagköltség,meg persze a saját munkaidőm de legalább nem áll mögöttem egy főnök és nem sz*pat havi 70-100 ezerért.. Informatikához értek valamennyire,egy honlapot össze tudok rakni,ahol tudom ugye reklámozni a munkáimat.
Szerintetek mennyire életképes ez az ötlet? Szóval azt a pénzt én mindenképp valami ilyesmibe szeretném fektetni,még ha esetleg elbukom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!